Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 30 июня 2024
01:50

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 30 июля

Криминальная сводка на 30 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

30 липня о 16:30 до Павлоградського міськвідділу по телефону 102 звернувся чоловік 1988 року народження, який повідомив, що півгодини тому, коли він привіз товар до кіоску, невідомий з відкритого автомобіля заволодів 30 упаковками соусу. Завданий збиток оцінюється у 250 гривень. За скоєння злочину «гарячими слідами» затримано та доставлено до райвідділу чоловік 1983 року народження. Викрадений соус вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

30 липня о 21:00 до Інгулецького райвідділу Криворізького міського управління звернулася жінка 1992 року народження, яка повідомила, що о 16:15 цього дня раніше знайомий чоловік 1975 року народження вирвав у неї з кишені штанів мобільний телефон. Зловмисника затримано та доставлено до райвідділу. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

30 липня о 19:45 до Криворізького міського управління по телефону 102 звернулася жінка 1968 року народження, яка повідомила, що 5 хвилин тому на спортивному майданчику невідомий штовхнув її у плече та зірвав з ший ланцюжок з хрестиком з жовтого металу. Збиток оцінюється у 11 тис. грн. За скоєння злочину «по гарячих слідах» встановлено та доставлено до райвідділу непрацюючого чоловіка 1989 року народження, вже раніше судимого за грабіж. Викрадене, на жаль, не вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

30 липня о 18:50 до Індустріального райвідділу міліції звернувся чоловік 1972 року народження, який повідомив, що 20 хвилин тому біля будинку малознайомий неповнолітній хлопець заволодів мобільним телефоном його сина, 2002 року народження. За скоєння злочину «гарячими слідами» встановлено та доставлено до райвідділу хлопця 1999 року народження, учня однієї з місцевих шкіл. Викрадений мобільний телефон не вилучено, але вживаються заходи для його пошуку. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ст. 186 (Грабіж) КК України.

30 липня о 14:40 до Дніпропетровського міського управління по телефону 102 звернувся чоловік 1959 року народження. Він повідомив, що 10 хвилин тому, коли він повертався додому з прогулянки, малознайомий чоловік побив його руками по обличчю і тулубу, після чого заволодів з карману штанів грошами у сумі 100 грн. й пляшкою горілки. За скоєння злочину «гарячими слідами» затримано та доставлено до райвідділу чоловіка 1968 року народження, у якого вилучено викрадені гроші. За цим фактом слідчий відділ Самарського райвідділу відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За грабіж пенсіонерки 1941 року народження, який мав місце 8 липня, встановлено та затримано раніше судимого чоловіка 1968 року народження, у якого вилучено викрадені ланцюжки. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.


Гражданин  (01.08.13 07:27): Почему молчат об массовой автокраже? В ночь с 29.07 на 30.07 было повреждено около 20 автомобилей (разбиты стекла, похищены автомагнитолы) - ж/м Тополь (около 12 авто), Подстанция. Причем везде одинаковый почерк: разбито одно и то же стекло (заднее пассажирское), украдена автомагнитола и все ценное, что было в машине. Все сделано профессионально (стекла выдавлены монтировкой, все ниши и карманы проверены - содержимое аккуратно разложено на сиденье - видно, что работали не спеша). Очевидно, что действует организованная группировка. Но никто и пальцем не шевелит! Как же хваленая программа патрулирования "Дніпропетровськ - безпечне місто"? Или патруль спал в своем комфортном SangYong? Добро пожаловать назад в 90е! Ответить | С цитатой | Обсуждение: 2
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (36)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте