Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 04 июля 2024
10:32

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 3 июля

Криминальная сводка на 3 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

1 липня о 22:30 до хірургічного відділення Петропавлівської районної лікарні з ножовим пораненням грудної клітини доставили громадянина 1964 року народження, мешканця с. Васильківське. Лікар одразу ж зателефонував до Петропавлівського райвідділу міліції та повідомив про постраждалого. Правоохоронці встановили, що потерпілий разом зі своєю непрацюючою дружиною розпивали спиртні напої, коли між ними раптово виникла сварка. Дружина взяла зі столу кухонний ніж та нанесла чоловікові удар в груди. Наступного дня за цим фактом було відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі строком від п'яти до восьми років.

2 липня о 19:10 до хірургічного відділення Криворізької міської лікарні був доставлений непрацюючий чоловік 1968 року народження з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини. Фельдшер бригади швидкої медичної допомоги одразу ж повідомив про постраждалого у Дзержинський райвідділ Криворізького міського управління. Правоохоронці з'ясували, що поранення чоловік отримав від власної дружини, після спільного розпиття спиртних напоїв. Під час сварки дружина взяла зі столу кухонний ніж та нанесла ним удар чоловікові у живіт. Знаряддя злочину вилучено. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмисниці загрожує позбавлення волі строком від п'яти до восьми років.

2 липня о 6:20 до Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася жінка 1975 року народження, яка повідомила про те, що 20 хвилин тому, коли вона йшла на роботу, невідомий зірвав у неї з шиї ланцюжок з двома кулонами із жовтого металу. За скоєння злочину того ж дня працівники підрозділу «Беркут» затримали непрацюючого чоловіка 1993 року народження. Сума збитку склала 6 тис. гривень. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

2 липня о 16:10 до Індустріального райвідділу Дніпропетровського міського управління за спецлінією 102 звернулася пенсіонерка 1945 року народження, яка повідомила, що невідомий чоловік зірвав у неї з шиї ланцюжок із жовтого металу. Постраждала повідомила прикмети зловмисника, що дозволило правоохоронцям «гарячими слідами» затримати непрацюючого чоловіка. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

Правоохоронці Заводського райвідділу Дніпродзержинського міського управління встановили особу та затримали непрацюючого чоловіка, який 26 червня викрав у жінки ланцюжок із жовтого металу. За цим фактом слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи строком від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи строком до двох років, або арешт строком до шести місяців, або позбавлення волі строком до чотирьох років.

20 червня правоохоронці Марганецького міського відділу вилучили у чоловіка 1988 року народження обріз одноствольної мисливської рушниці ІЖ-17, споряджений одним мисливським набоєм 16-го калібру. За цим фактом 2 липня слідчий відділ відкрив кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі строком від трьох до семи років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (59)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (7)

•  Чому зникає зв’язок під час відключень світла? У Дніпрі мобільні оператори дали пояснення (7)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (6)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте