Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
14:47

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 24 июня

Криминальная сводка на 24 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

21 червня до П'ятихатського райвідділу міліції звернулась непрацююча жінка 1980 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 18.00 її спiвмешканець, непрацюючий чоловік 1979 р.н. та господарка квартири 1986 р.н., розпивали спиртнi напої та в ходi раптово виниклої сварки чоловік почав бiйку, пiд час якої спричинив співмешканці декiлька ударiв руками по обличчю, а господарка бажаючи її захистити з кухонного стола схопила кухонний нiж та нанесла йому один удар в область черева. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою _кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмисниці загрожує позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

23 червня поточного року до Дніпропетровського райвідділу міліції надiйшло повідомлення про те, що 23 червня поточного року о 01.40 в машинi бригади швидкої медичної допомоги, внаслiдок отриманих тiлесних ушкоджень у виглядi проникаючого поранення стегна правої ноги та рiзаної рани правого плеча помер чоловік 1983 р. н. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1980 р. н. Працівниками міліції встановлено, що 23 червня 2013 близько 01.30 між померлим та встановленим чоловіком виникла сварка, яка переросла у бiйку, в ходi якої зловмисник нанiс йому два удари у стегно правої ноги та лiву половини грудної клiтини, спричинивши тiлеснi ушкодження вiд яких потерпiлий помер. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою _кваліфікацією за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

23 червня поточного року до Апостолівського райвідділу міліції вiд чергового лiкаря мiської лiкарні надiйшло повідомлення про те, що 23 червня 2013 о 07.20 до лiкарнi було доставлено жінку 1970 р. н., з закритою черепно-мозковю травмою, комою першого ступеню, забиттям обличчя. За скоєння злочину встановлений та затриманий чоловiк потерпілої 1969 р. н., який 23 червня 2013 о 04.00, пiсля спiльного розпиття спиртних напоїв, під час сварки, вдарив свою дружину, пiсля чого остання втратила свiдомiсть. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою _кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

22 червня поточного року до Жовтневого райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся чоловік 1982 р. н., який повідомив, що о 05.30 на островi «Монастирський» двоє чоловіків заволоділи його мобільним телефоном та грошима у сумі 200 грн. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1991 р. н. Викрадене – вилучено. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Працівниками Самарського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабiж майна у чоловіка 1984 р. н., який мав мiсце 10 червня 2013 встановлений та затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1983 р. н. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

22 червня поточного року до Павлоградського міського відділу міліції вiд диспетчера швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що об 11.20 на пр. Шахтобудiвникiв з вiкна 3-го поверху випала дитина. Встановлено, що малолiтня дитина знаходилась в кiмнатi без нагляду, де залiзла на пiдвiконня та обпершись на москiтну сiтку випала з нею iз вiкна. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч.1 ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) КК України, їй загрожує обмеженням волі на строк від двох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

23 червня поточного року до Саксаганського райвідділу Криворізького міського управління міліції звернулась жінка 1958 р. н., яка повідомила, що 22 травня 2013 о 06.05 на мкр. Сонячний двоє чоловіків заволоділи її ланцюжком iз жовтого металу. Матеріальний збиток встановив 4 тис. грн. За скоєння злочину встановлені та затримані непрацюючi, ранiше судимі, чоловіки 1977 р. н. та 1972 р. н. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Працівниками Інгулецького райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабiж чоловіка 1954 р. н., який мав мiсце 15 тарвня 2013 встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1981 р. н. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Працівниками Центрально-мiського райвідділу міліції за грабіж у чоловіка 1983 р. н., який мав мiсце 1 червня поточного року встановлена та затримана непрацююча, раніше судима, жінка 1978 р. н. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмисниці загрожує штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Працівниками Жовтневого райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабiж у чоловіка 1990 р. н., який мав мiсце 2 червня поточного року, встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1993 р.н. Викрадений мобільний телефон вилучено. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте