Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
17:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 21 июня

Криминальная сводка на 21 июня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

20 червня п. р. до Нікопольського міського відділу міліції вiд фельдшера швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що чоловіку 1970 р. н., який повідомив що 20 червня 2013 о 14.00 пiд час сварки у стані алкогольного сп’яніння він нанiс декiлька ударiв кулаком по обличчю жінки 1967 р. н., пiсля чого остання нанесла йому один удар ножем в черевну порожнину. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

20 червня поточного року до Павлоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від чоловіка 1963 р. н. Заявник повідомив про те, що 19 червня 2013 о 19.30 по вул. Будiвельнiй чоловік шляхом ривка, заволодiв полiетиленовим пакетом з його мобiльним телефоном та грошима 50 грн. Матеріальний збиток встановив 100 грн. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1987 р. н. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

20 червня поточоного року до Інгулецького райвідділу Криворізького міського управління міліції звернувся чоловік 1960 р. н., який повідомив, що 19 червня 2013 о 17.30 по вул. 50 рокiв Жовтня чоловік, шляхом ривка, заволодiв сумкою з продуктами харчування. Матеріальний збиток встановив 150 грн. За скоєння злочину встановлений та затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1987 р. н. Викрадене – вилучено.

19 червня поточного року до Центрально-Міського райвідділу Криворізького міського управління міліції звернулась жінка 1976 р. н., яка повідомила, що 19 черня 2013 о 18.45 по вул. Перекопськiй чоловік 1977 р.н., шляхом ривка, заволодiв мобiльним телефоном її дочки 2000 р. н. Матеріальний збиток встановив 500 грн. За цим фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

20 червня поточного року до Марганецького міського відділу міліції від чоловіка надiйшло повiдомлення, що по вул. Базарнiй вiн чув звук схожий на пострiл. Виїздом на мiсце працівниками міліції було вилучено обрiз одноствольної мисливської рушницi 16-го калiбру у ранiше судимого чоловіка 1988 р. н. За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про відкриття кримінального провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Працівниками Нікопольскього міського відділу міліції за грабiж чоловіка 1946 р.н., що мав мiсце 14 червня поточного року встановлені та затримані непрацюючi ранiше судимі чоловіки 1957 та 1990 р.н.

Працівнками Бабушкінського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабiж чоловіка 1991 р.н., що мав мiсце 26 травня 2013 встановлений та затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1996 р. н.

Працівниками Індустріального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабiж чоловіка 1972 р.н., що мав мiсце 05 лютого поточного року встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий чоловік 1981 р.н.

Працівниками Індустріального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабiж жінки 1977 р.н., що мав мiсце 20 квітня 2013 встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1993 р. н. Викрадений мобiльний телефон вилучено.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте