Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 21 мая 2024
10:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 28 мая

Криминальная сводка на 28 мая
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

27 травня працівниками Тернiвського райвідділу Криворізького міського управління міліції було затримано голову правлiння гаражно-будiвельного кооперативу 1953 р.н., який вимагав та отримав вiд місцевого жителя грошовi кошти (в сумі 8 тисяч грн. та одна тисяча доларiв сша), в якостi неправомiрної вигоди за видiлення двох земельних дiлянок в кооперативi для будівництва гаражiв. Предмет хабара - грошi - вилучено. За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 4 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

27 травня до Амур-Нижньодніпровського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції звернувся непрацюючий чоловік 1982 р.н. Заявник повідомив про те, що о 18.30 невiдомий, шляхом розбиття скла вiкна, проник до його квартири, де пiд словесною погрозою застосування фiзичного насилля, заволодiв телевiзорами. Сума збитку склала - 500 грн. За скоєння злочину був затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1974 р.н. Викрадене -вилучено. За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. Працівниками Василькiвського райвідділу міліції за грабiж чоловіка 1953 р.н., який мав мiсце 26.05.2013 були затримані непрацюючi чоловіки 1973 та 1981 р.н.

Працівниками Красногвардiйського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції за грабiж чоловіка 1983 р.н., який мав мiсце 25.02.2013 був встановлений та затриманий непрацюючий чоловік 1978 р.н. Викрадене – вилучено.

Працівниками Жовтневого райвідділу Криворізького міського управління міліції за грабiж чоловіка 1957 р.н., який мав мiсце 26.05.2013 був затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1974 р.н. Викрадене – вилучено.

28 травня Працівниками Бабушкiнського райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції при особистому оглядi у непрацюючого мiсцевого жителя 1983 р.н. було вилучено три полiмерних згортки, в яких знаходилась порошкоподiбна речовина білого кольору, загальною вагою близько 0,5 гр, за зовнiшнiми ознаками схожа на психотропну речовину «метамфетамiн». Вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

28 травня Працівниками Павлоградського міського відділу міліції у непрацюючої жінки 1988 р.н., було виявлено та вилучено 265 кущiв рослин «конопель», якi належать її спiвмешканцю 1977 р.н. Вилучене направлено до НДЄКЦ на дослiдження.

28 травня працiвниками Управління по борьбі з організованою злочинністю ГУМВС в Днiпропетровськiй областi зiбраний матерiал вiдносно державного службовця 7-ї категорiї державної виконавчої служби, який 28.05.2013 о 11.00 знаходячись бiля адмiнiстративної будiвлi дiючи з корисливих мотивiв, вимагав та отримав вiд непрацюючого мешканця 1987 р.н., хабара в сумi 4800 грн. Зловмисник – затриманий. За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 4 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.


Валяю дурака  (31.05.13 11:48): Овладел двумя телевизорами. Извращенцев всё больше и больше - нужно наращивать темпы строительства жилья в Жёлтых водах.
И как можно вымогать у безработных деньги? - страна не дураков - ИДИОТОВ
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте