Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 26 мая 2024
18:58

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 21 мая

Криминальная сводка на 21 мая
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

20 травня до Тернiвського райвідділу Криворізького міського управління міліції звернулась жінка 1977 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 12.50 бiля її будинку невiдомий шляхом ривка заволодiв ланцюжком з кулоном i жовтого металу. Сума збитку 4 тис. грн. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» затриманий мiсцевий житель, непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1968 р.н.

19 травня до Баглiйського райвідділу Дніпродзержинського міського управління міліції за грабiж жінки 1992 р.н., що мав мiсце 19.05.2013 встановлений та затриманий непрацюючий, ранiше судимий чоловік 1978 р.н., мешк. вул. беседова, 60/23. Викрадений мобільний телефон - вилучений.

21 травня до Жовтоводського міського відділу міліції надiйшло повiдомлення вiд непрацюючої жінки 1953 р.н. Заявниця повідомила про те, що її сину непрацюючому чоловіку 1980 р.н. у м. Жовтi Води, де мешкає його колишня спiвмешканка спричинено колото-рiзане поранення грудної клiтини. Працівниками міліції було встановлено, що 20.05.2013 о 22.00 прийшовши в гостi до своєї колишньої спiвмешканки непрацюючої жінки 1984 р.н., пiд час розпиття спиртних напоїв між матір’ю співмешканки пенсiонеркою 1953 р.н та чоловіком виникла сварка в ходi якої він вийняв з кишенi незареєстрований п'яти зарядний револьвер калiбру 9 мм. та скоїв пострiл у обличчя матері спричинивши травматичне поранення, вiд чого остання упала на пiдлогу, а він направив пiстолет у бiк співмешканки, але мати побачивши, що її доньцi загрожує небезпека, взяла зi столу кухонний нiж та нанесла один удар в грудну клiтину чоловіку. Знаряддя злочину - кухонного ножа вилучено.

Слідчим відділом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ст. 124 (Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) КК України. Того ж дня працівниками Жовтоводського міського відділу міліції у непрацюючого, мiсцевого жителя 1980 р.н., було вилучено п'ятизарядний револьвер калiбру 9 мм. За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

21 травня до Тернiвського міського відділу міліції звернулась жінка 1972 р.н. Заявниця повідомила про те, що о 15.05.2013 о 02.00 по вул. Пушкiна, троє невiдомих, побивши руками по головi i тулубу у її чоловiка 1970 р.н., заволодiли його мобільним телефоном. За скоєння злочину встановленi та затримані непрацюючі, ранiше судимий чоловік 1993, неповнолiтнiй 1995 та неповнолiтнiй, ранiше судимий 1996 р.н. За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

21 травня працівниками Днiпродзержинського міського управління міліції пiд час проведення санкцiонованого обшуку в с. Шевченка у господаря 1974 р.н. було вилучено пiстолет-кулемет. За цим фактом відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

21 травня до Індустрiального райвідділу Дніпропетровського міського управління міліції по вул. Янтарнiй, у мiсцевого жителя, непрацюючого чоловіка 1981 р.н. було вилучено полiетиленовий слiп-пакет з порошкоподiбною речовиною бiлого кольору вагою близько 0,5 грам за зовнiшнiми ознаками схожою на психотропну речовину «метамфетамiн». Слідчим відділом вирішується питання про внесення вiдомостей до ЄРДР з попередньою правовою квалiфiкацiєю за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.

##: МВД
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (8)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  У ставку в центральному парку Дніпра масово гине риба (4)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (4)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте