Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:00

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мисс Весна Красотой Полна

Мисс Весна Красотой Полна
Весна прекрасное время года. Природа просыпается от долгого зимнего сна, да и некогда сонная молодежь оживает и начинает бродить по улицам города в поисках красоты и любви.

И конечно же весна стала любимым временем года прекрасной половины человечества, ведь именно сейчас девушки могут показать в полной мере всю свою красоту привлекательность и великолепие.

Во многих городах Украины с наступлением первых теплых деньков стартует конкурс красоты и талантов Мисс Весна, и в этом году Днепропетровск не стал исключением.

Судьи утверждают, что в этот раз они отошли от привычных стандартов оценивания, и судили не по красоте походки, а по уму, таланту и внутреннему наполнению.

Организаторы конкурса Мисс Весна-2013 неслабо удивили зрителей. Ведь в одном фестивале они решили совместить как привычный, так и немного модернизированный конкурс дефиле.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Polar  (05.04.13 11:42): Да конечно выбрали красавицу!!! Відповісти | З цитатою
Український соціяліст  (05.04.13 02:32): А це дійство, яке є предметом теми? Це дикі танці перед полюванням, невеличка розминка дівчат...
Хлопці, і мажорики і звичайні, які нормальні, це сезон соціяльного полювання відкрився саме на вас. У цій системі координат - ви звичайна пожива у якій немає ніяких шансів втекти.
Відповісти | З цитатою
Український соціяліст  (05.04.13 02:16): Здебільшого, жертвами молодих стервочок-відьмачек становляться хлопці з заможних родин, так звані "мажори". Здебільшого ці мажори трохи дурнуваті, хоч і вважають себе за крутих. Життя показує, що майже всі вони стають жертвами дівчат-відьмачок. І нічого особистого тут немає, звичайна "піщєвая цєпочка". Відьмачка є хижаком, а так званий мажорик її природньою поживою.
Оце і весь клясовий розклад. Мажорик воображаєт о сєбе, що він вхопив Бога за бороду, належить до клясу експлуататорів і радіє з того. А на самом дєлє він пожива для інших хижаків і ні що інше. І справжня відьмачка випустить його після розлучення як говориться голим і босим. Якось чув, як молода відьмачка у запалі говорила на суді мажорику, що попав у таку халепу: "І с такіх как ти, я дєлала блатних і ніщіх!"
Я ніяким чином не засуджую дівчат стервочок-відьмачок, що є хижаками щодо мажорів. Чи можна засуджувати природне явище?
А що можна зробити? Знаю. Але тут не той формат.
Відповісти | З цитатою
Український соціяліст  (05.04.13 02:00): Подивився на це дійство і згадав книжку Григорія Клімова "Протоколи совєтскіх мудрєцов". Достойник Григорій аргументовано доказує, що 50% жінок є відьмами. І тут хлопцям як повезе, або-або. І відьмацькі якості таких дівчат стосуються тільки їх стервозності, та особливостей їх сексуальної орієнтації. Бо ніякими здібностями щодо справжньої магії ці стерви-відьми зазвичай не володіють. Як розпізнати стерв-відьом достойник Клімов дає чіткі рекомендації та інструкції. Щоб не вскочити у життеву халепу.
І дівчата, які напівголяка гедзькаються по сцені під не-слов'янську чужинську "музику" викликають певні запитання. Що поганого можуть зробити такі відьми нормальним хлопцям? Вступивши навмисно з хлопцем у статевий зв'язок, дівчина-відьма буде звинувачувати хлопця у згвалтуванні, і вимагати грубі гроші за відмову від своєї заяви та припинення карної справи. Також, завагітнівши, буде шантажувати хлопця вимагаючи гроші або на аборт, або вимагаючи вступу у офіційний шлюб.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Linda97  (04.04.13 14:10): "Культура"? Именно так был озаглавлен видеоролик. Кривляние на сцене и пошлое вихляние бедрами под тупую дебильную западную (прошу прощения, но музыкой это назвать трудно) далеко не самых смазливых девиц - это и есть она самая? До чего опустили молодежь, что она ведется на эту порнографию духа. Такое впечатление, что попала в какой-то дешевый кабак Нью-Йорка или Берлина. Сколько можно обезьянничать, глядя на Гейропу?
Срамота!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ДДТ  (04.04.13 12:52): "сонная молодежь оживает и начинает бродить по улицам города в поисках красоты и любви"

как романтично сказанно, а смысл понятен.
но проституток уже можно по телефону вызвать, чё по улицам продить?
Відповісти | З цитатою
Роман  (04.04.13 08:50): Она же страшненькая,куда ее выбрали... Відповісти | З цитатою
Я  (03.04.13 17:44): В теме выше комментариев нет. И хтоб сомневался шо их не будет? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті