Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
11:55

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Провідні канадські університети презентують свою систему освіти

Провідні канадські університети презентують свою систему освіти
За підтримки Дніпропетровської облдержадміністрації та Посольства Канади на Дніпропетровщині відбудеться виставка «Освіта в Канаді 2013».

Під час виставки 25 провідних канадських університетів, коледжів, шкіл презентують широкий спектр освітніх ступенів з міжнародним визнанням, якість програм яких визнана урядом Канади. Виставка проходитиме 26 лютого з 12:00 до 20:00 за адресою м. Дніпропетровськ, вул. Шолом Алейхема, 4, Центр «Менора».

До відвідування запрошуються учні шкіл та їх батьки, студенти, представники освітніх закладів та всі бажаючі. Гості виставки матимуть унікальну можливість ознайомитись з системою освіти та можливостями працевлаштування у Канаді, отримати індивідуальні консультації та поради від представників канадських учбових закладів і співробітників Посольства Канади.

Відвідувачам буде надана повна інформація щодо діючої системи освіти в Канаді, перелік вищих навчальних закладів, коледжів та шкіл, їхні традиції та концепції.

На виставці «Освіта в Канаді 2013» будуть представлені усі можливі типи навчальних програм: мовні та шкільні, підготовчі вступні, ступеневі (бакалаврат, магістратура), неступеневі програми (сертифікатні та дипломні), CO-OP Програми (Навчання + Оплачуване/Неоплачуване Стажування). Інформація щодо діючих програм, існуючих навчальних закладів, їхню спеціалізацію, умови вступу, інформація про проживання та дозвілля буде надана безпосередньо представниками навчальних закладів.

Зареєстровані відвідувачі виставки також зможуть прослухати семінар від представника Візового відділу Посольства.

Під час семінару відвідувачі отримають інформацію щодо умов отримання дозволу на навчання, вимоги до оформлення документів для подачі у візовий відділ, можливості працевлаштування для студентів та ін. Кваліфікована відповідь на всі питання щодо оформлення документів до подачі в Посольство, отримання дозволу на навчання, роботу під час або після отримання освіти, надається безпосередньо представниками Посольства Канади в Україні.

Також протягом роботи виставки гості матимуть можливість відвідати 20-хвилинний відео-семінар «Освітні можливості Канади», який надасть важливу інформацію стосовно Канади, її системи освіти, переваг та специфіки навчання в Канаді.

Виставка «Освіта в Канаді 2013» вже другий рік поспіль проводиться в Україні у межах Європейського туру представників провідних канадських навчальних закладів.

На Дніпропетровщині виставка проходить вперше. Вона відбудеться 26 лютого 2013 року у «Менора Центрі» за адресою м. Дніпропетровськ, вул. Шолом Алейхема, 4.

Організатор виставки «Освіта в Канаді» - Посольство Канади в Україні.

Відвідування виставки та Візового семінару – лише за умови попередньої реєстрації. Реєстрація на відвідування виставки та візового семінару, інформація щодо переліку канадських навчальних закладів доступні на офіційному сайті виставки www.fair.educanada.com.ua . Додаткову інформацію можна отримати на офіційному сайті організатора виставки або за телефоном +38 (068) 399-83-36.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Динамит  (20.02.13 11:41): Фашисты в своё время вывозили богатые украинские чернозёмы.
Нынешняя-же Европа, кроме материальных ресурсов предпочитает вывозить и интеллектуальные из порабощённых стран бывшего СССР.
Понятно, что из арабов и африканцев, наводнивших просторы ЕС, плохие профессора и академики. А вот из украинцев - самое то! Правда работать они будут не на развитие своей собственной Родины - Украины, а на ЕС, но это уже детали. Кого это интересует? Правительство, что держит награбленное в западных банках, там же лечится, учит своих детей, предоставляет отдых своим любовницам?
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті