Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 30 червня 2024
10:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дітей та молодь запрошують взяти участь в міжнародному конкурсі

Дітей та молодь запрошують взяти участь в міжнародному конкурсі
Євген Удод запросив дітей і молодь Дніпропетровщини до участі у міжнародному конкурсі «Діти Другої світової війни очима сучасних дітей».

2013-й – рік 70-річчя початку визволення Дніпропетровщини від фашистських окупантів.

- Це важлива дата в історії нашого регіону, яка поклала кінець окупації нашої області від фашистів. Віддаляючись у часі, Велика Вітчизняна війна не стирається у нашій пам'яті. І сьогодні поряд з нами проживають 130,5 тис ветеранів війни, в тому числі 10,5 тис інвалідів війни та 20,5 тис учасників бойових дій. Ми створюємо усі умови для того, щоб живі свідки однієї з найтрагічніших сторінок нашої історії мали гідне соціальне забезпечення, відчували нашу увагу і турботу, - наголошує голова обласної ради Євген Удод.

Разом з тим, на переконання голови обласної ради, сьогодні необхідно посилювати патріотичне виховання підростаючого покоління, розвивати у них шанобливе ставлення до ветеранів. Це, на переконання Євгена Удода, є ознакою цивілізованого суспільства.

- Наше завдання – навчити наших дітей та молодь поважати й цінувати тих, хто подарував їм щастя жити під мирним небом у вільній країні. Нещодавня зустріч з представниками дитячого парламенту підтвердила, що в нашій області живуть цілеспрямовані й ініціативні діти та молодь, які прагнуть зробити життя наших земляків кращим, а регіон – успішнішим. Та є відома істина, той, хто забуває минуле – не має майбутнього. Тому я запрошую молодіжні й дитячі громадські організації взяти участь у міжнародному конкурсі проектів на тему «Діти Другої світової війни очима сучасних дітей», який проводиться Міжнародним Фондом «Взаєморозуміння та толерантність», - зазначив Євген Удод.

Голова обласної ради висловив упевненість, що участь у цьому конкурсі дозволить юним жителям Дніпропетровщини більше дізнатися про героїзм нашого народу та стане для них потужним виховальним методом.

Конкурсом передбачено вивчення історії нашого народу в роки Другої світової війни шляхом діалогу з живими свідками, пропаганда ідей гуманізму через призму дитячої творчості. У рамках проекту передбачається проведення заходів по збереженню пам'яті про долю дітей у роки Другої світової війни за участю представників різних поколінь; проведення історичних досліджень з залученням свідків історії; організація та проведення спільних творчих заходів за участю представників різних поколінь. Кінцевий термін подання Заявки та всіх необхідних документів 31 березня 2013 р. Детальніша інформація – на сайті http://www.toleranz.org.ua/uk/component/content/article/41-projects/225-programa-ist-2013

В обласній раді питання моніторингу відкритих конкурсів покладено на ресурсно-інформаційний центр обласної Асоціації органів місцевого самоврядування. Тел. (056) 742-99-14.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


горожане  (12.02.13 17:02): Как называется особенность властей, когда они одной рукой поддерживают SSvobody, а другой как бы историческую память о войне? Недавний пример - отсутствие какой бы то ни было реакции на действия фашистов, которые в бесссильной злобе жгли и топтали флаг советского государства. С кем вы, господин Удод? Вопрос риторический, ясно и без слов. Відповісти | З цитатою
Комарова  (12.02.13 07:11): Ой, Виктор, я вас таки умоляю. Мат, уместно примененный, только эмоционально окрашивает любую литературную речь. Сему подтверждений - масса. Вот как быть с самой литературной речью? Не, ежели вся, собственно, речь состоит из мата - тогда спору нет. А так - делать вам не х р е н (вдруг модеру слово хрен не понравится). А те, кто общаются исключительно ненормативной лексикой, здесь, собственно, и не бывают. Да и просто не читают. Заче вам это? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Виктор Березка  (11.02.13 20:36): ДООПО "Приумножим славу Приднепровья" 16 февраля (суббота), в 11.00 в актовом зале финансовой академии (ул.Арджанова, 12) проводит Форум патриотической общественности области. В ходе мероприятия будут вручены награды победителям прошлогоднего конкурса сочинений молодежи на тему "Культура речи". Приглашаем неравнодушных к этой теме - борьба с матерщиной в обществе, особенно в Днепропетровске. По вопросу участия в мероприятии обращаться по тел.791-60-31 в рабочее время до 14 февраля - места ограничены. Відповісти | З цитатою
Гад  (11.02.13 19:44): там будут учить как подписать пакт молотов -либентроп и начать 2 мировую или там расскажут как захватить польшу и разделить с гитлером прибалтику, а может научат вместе с нацистами на параде маршировать и целоваться ,и что надо сделать что бы вас ненавидел весь мир а вы называли себя "освободителями - победителями"!? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
ПионеР  (11.02.13 18:56): Нехай современные дети лучше ПРедставят конкурс на Наполеона, а дедушек наших можно и без розыгрыша лотерей послушать - они и так последние из могикан. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (32)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (21)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті