Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 09 мая 2024
08:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Музика і щирі серця рятують життя

|«« «« »» »»|

На жаль, здоров'я багатьох людей не може бути ідеальним. Сьогодні у світі багато хто хворіє на тяжкі хвороби та потребує дорогокоштуючого лікування. А ціни на останнє досягають космічних розмірів.

Тому всі ми бачимо купу об'яв на всіх ресурсах ЗМІ, закликаючих про допомогу. Хтось відгукується на них і намагається зробити все, щоб вберегти життя людини, хоч вона і незнайома, а хтось ігнорує. Таке становище нашого менталітету лише вводить у сум.

6 жовтня нам випадково випала можливість побувати на благодійному рок-концерті в підтримку Єгора Нізяєва. Захід було організовано молодіжною організацією “Експеримент”.

В ньому приймали участь молоді рок-гурти з Дніпропетровська та Дніпродзержинська:Павло Коробков, УТ-1, Культ Неба, Джероніма та HELLA GOOD.

Молоддю було виконано багато чудових пісень з глибоким злободенним змістом та музикою, що западала у глибоко у душу.

Хоч зараз побутує думка, що рокери ні на що не здатні, крім просто бринькання на купі гiтар, та кричання в мікрофон з маханням довгим волоссям… Ні, це далеко не так! Рок-музика – не тільки вищенаписане, але і своєрідне філософське бачення світу, протест проти неправоти, заклик до благих дій. За допомогою неї об'єднуються тисячі людей у всіх куточках Землі.

Учасники цього концерту це довели. Вони змогли зібрати навколо сцени у парку ім. Глоби хоч і не досить велику, проте пристойну кількість охочих, що не залишилися байдужими і вклали певну суму для порятунку хлопця.

На сцені висіли плакати з реквізитами для перерахування грошей, та поруч знаходилися люди зі спеціальними боксами для пожертв.

У перерві між виступами гуртів на сцену вийшли батьки Єгора, розповіли про його складне становище та подякували всім, хто прийшов допомогти:

“В 6 років він отримав діагноз - рак нирки. Йому провели променеву терапію та 23 курси хімічної. Але вилікувавши одне - отримали-інше. Після проведеного лікування стало погано з легенями та виникло серцеве нездужання. Хоч проводилось лікування у кардіолога, самопочуття не ставало кращим. І тому єдиний вихід для одужання - трансплантація комплексу серце-легені. Такі операції в Україні не проводяться. Нас готові прийняти в Центрі Серця (м. Берлін), але кошти не дозволяють. Вартість - 500 000 євро.”

Будь-хто з нас може опинитися на місці Єгора. І дорослий, і малий… За 29 років свого життя він пережив масу мук. Допоможемо йому одужати разом.

Проходити і не помічати проблем інших- не дасть змоги їх оминути. Життя не передбачуване. Допоможи – допоможуть і тобі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:


Пронин  (09.10.12 12:00): ………….. лучше жизни таких молодых людей по стране спасали деньги, которые выбрасываются на предвыборные компании, пиар был бы гораздо результативней………. Ответить | С цитатой
Alya  (09.10.12 10:36): Спасибо, ребята!
Егор, держись!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте