Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 05 липня 2024
08:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальная сводка на 30 июля

Криминальная сводка на 30 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

28 липня до працівників Павлоградського міського відділу міліції надiйшло повідомлення про те, що на дiльницi садового товариства знаходиться труп чоловiка. Виїздом за вказаною адресою з проникаючим колото-рiзаним пораненням шиї було виявлено труп безробітного, 38-річного громадянина.

Встановлено, що потерпілий разом зі своєю безробітною, 33-річною спiвмешканкою, 29-річним господарем дачної дiльницi та 39-річним загальним знайомий вiдпочивали за вищевказаною адресою та розпивали спиртнi напої. О 23.50 потерпілий, побачивши, що його спiвмешканка йде разом з одини із чоловіків та на грунтi ревнощiв, взяв дерев'яну нiжку вiд стiльця та почав бити жінку, при цьому знайомий намагався захистити її. Пiсля цього зловмисник побiг до дачного будинку, де взяв ножиці і під час сварки вдарив один раз потерпiлого ножицями у шию, спричинивши вищевказане поранення вiд якого останнiй помер на мiсцi.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.


28 липня до працівників Інгулецького райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась 53-річна машиніст. Заявниця повідомила про те, що о 16.50 невiдома особа шляхом вiльного доступу проникла в один із будинків по вул. Вишневiй та вiдкрито заволодiв полiетиленовим пакетом в якому знаходився мобiльний телефон, гаманець з грошима у сумі 70 гривень. За скоєння злочину «по гарячих слiдах» був встановлений та затриманий ранiше судимий, 16-річний молодик. Викрадене - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 186 (грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.


28 липня до працівників Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 18-річний молодик. Заявник повідомив про те, що о 00.20 бiля одного із будинків по вул. Янтарна, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв сумкою з грошима у сумі 170 гривень, двома банкiвськими картками та паспортом на його iм'я.

За скоєння злочину був затриманий безробітний, 22-річний громадянин. Ведеться слідство.


За пограбування 37-річної громадянки, що мало мiсце 12 липня працівниками Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був встановлений безробітний, ранiше судимий 35-річний громадянин.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


29 липня до працівників Нікопольського міського відділу міліції вiд безробітного, 29-річного громадянина надiйшло повідомлення про те, що о 13.30 пiд час прибирання територiї домоволодiння по вул. Патона в с. Олексiївка, він виявив труп своєї 60-річної матері.

Виїздом на мiсце встановлено, що на територiї вказаного домоволодiння у вигрiбнiй ямi накритiй дерев'яною кришкою, в станi сильних гнильних змiн, знаходиться труп потерпілої.

Зi слiв сусiдiв встановлено, що потерпіла за вказаною адресою мешкала спiльно iз своїм безробітним, 57-річним спiвмешканцем з яким у них постiйно виникали сварки. 10 липня пiд час виниклої сварки, потерпіла кричала чоловікові щоб вiн її не бив. Пiсля вказаної сварки потерпілу нiхто не бачив, а співмешканець покiнчив життя самогубством шляхом повiшання 15 липня. За цим фактом проводиться слідство.


29 липня до працівників Інгулецького райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся безробітний, 30-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 15.45 бiля одного із будинків по вул. Сонячнiй, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв велосипедом, який ним був залишений бiля пiд'їзду. За скоєння злочину «по гарячих слiдах» був затриманий та доставлений до райвідділу безробітний, 44-річний громадянин.

Викрадене - вилучено. За цим фактом проводиться слідство.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (59)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (9)

•  Чому зникає зв’язок під час відключень світла? У Дніпрі мобільні оператори дали пояснення (8)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (7)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (7)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (6)

•  На Дніпропетровщині температура повітря сягнула 39°С: що радять фахівці від спеки (4)

•  У Міненерго сподіваються, що ситуація з відключеннями світла покращиться у найближчі тижні (4)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті