Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 02 июля 2024
16:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 26 июля

Криминальная сводка на 26 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

25 липня до працівників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління надiйшло повідомлення про те, що на подвiр'ї одного із будинків по вул. Червонопресненськiй, покiнчив життя самогубством чоловiк.

Виїздом за вказаною адресою, на подвiр'ї зазначеного домоволодіння було виявлено труп безробітного, 60-річного господаря оселі, який прив'язавши мотузку до гiлки дерева, покiнчив життя самогубством через повiшання. Пiд час огляду трупу з карману брюк було вилучено передсмертну записку в якій він зізнався у скоєнні вбивства сусіда.

Пiсля цього в нежилому, покинутому, будинку було виявлено труп безробітного, 41-річного громадянина без визначеного місця проживання з тiлесними ушкодженнями у виглядi рваної рани руки, відкритої черепно-мозкової травми, забоїв та саден голови та обличчя.

Ведеться слідство.


25 липня до працівників Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась 74-річна пенсіонерка. Заявниця повідомила про те, що о 10.00 в пiд'їздi її будинку, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв частиною ланцюжка iз жовтого металу.

Того ж дня до правоохоронців звернулася 60-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 13.30 у пiд'їздi її будинку, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв ланцюжком iз жовтого металу. Збиток 3 500 грн.

За скоєння злочинів був затриманий безробітний, ранiше судимий, 34-річний громадянин.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


25 липня до працівників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась 35-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 13.30 бiля її будинку, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв мобiльним телефоном у її 15-річної доньки.

За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий та доставлений до райвідділу безробітний, 21-річний громадянин. Викрадене вилучено. Ведеться слідство.


25 липня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 29-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 05.30 на пiшохiдному мосту на Монастирський острiв в парку вiдпочинку iм. Шевченка, троє невiдомих, вдаривши рукою по головi, заволодiли мобільним телефоном. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» були затриманi безробітні 18-ти, 19-ти та 13-ти річні молодики.

Викрадене - вилучено. Ведеться слідство.


25 липня до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 29-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 02.00 бiля одного із будинків по вул. Каверiна, малознайомий чоловік, побивши руками по головi i тулубу, заволодiв мобiльним телефоном.

За скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий, 36-річний місцевий мешканець.

Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.


21 липня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління вiд чергового лiкаря надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкої медичної допомоги до лiкарнi з колото-рiзаним пораненням грудної клiтини був доставлений безробітний, 27-річний громадянин.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий безробітний, 41-річний мiсцевий житель, який пiд час раптово виниклої сварки, складаним ножем спричинив потерпілому зазначене колото-рiзане поранення. Знаряддя злочину - нiж - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (66)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (23)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (10)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (6)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте