Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
05:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 23 июля

Криминальная сводка на 23 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

20 липня до працівників Новомосковськоо міського відділу міліції вiд безробітної, 54-річної громадянки надійшло повідомлення про те, що за мiсцем спiльного мешкання мiж її сином та чоловiком виникла бiйка. Виїздом за вказаною адресою встановлено, що о 18.00 на подвiр'ї домоволодiння по вул. Ленiна, у с. Попасне, мiж 55-річним господарем домоволодiння та його безробітним, 32-річним сином, який перебував у станi алкогольного сп'янiння, виникла сварка. Пiд час конфлікту син взявши бiля гаража монтувалку, вдарив батька по обличчю та по передплiччю руки. Пiсля чого батько вихопивши у сина монтувалку, нанiс йому, її загостреною частиною, один удар в область грудної клiтини, один удар по головi та декiлька ударiв по рiзним частинам тiла спричинивши колоте поранення грудної клітини та забої кiнцiвок та тулубу.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) КК України.


21 липня до працівників Павлоградського міського відділу міліції надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi, автомобiлем бригади швидкої медичної допомоги вiд одного із будинків по вул. Садовнiченка, з проникаючим колото-рiзаним пораненням грудної клiтини був доставлений безробітний, ранiше судимий, 37-річний мiсцевий житель. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий, 59-річний мiсцевий житель, який знаходячись у нетверезому станi, пiд час раптово виниклої сварки з потерпiлим, складаним ножем, спричинив йому зазначенi тiлеснi ушкодження пiсля чого з мiсця злочину втiк.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


21 липня до працівників Нікопольського міського відділу міліції звернувся безробітний, ранiше судимий за грабежі, 29-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 11.00 на територiї ринку невiдомий, пiд погрозою застосування складаного ножа, заволодiв мобільним телефоном. За скоєння злочину був затриманий безробітний, ранiше судимий, 30-річний громадянин. За цим фактом слідчим відділом було порушено за ч. 1 ст. 187 (розбій) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.


21 липня до працівників Тернівського міського відділу міліції звернувся безробітний, 21-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що о 16.30 бiля одного із будинків по бульвару Артема, безробітний, ранiше судимий, 19-річний місцевий житель побивши руками по головi, заволодiв мобiльним телефоном.

Наразі, зловмисник затриманий. Викрадене - вилучено. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


21 липня до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась 27-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 15.00 бiля магазину по вул. Новокримськiй невiдомий, через незачиненi дверi автомобiля заволодiв планшетним комп'ютером.

За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий та доставлений до райвідділу безробітний, ранiше судимий, 51-річний місцевий мешканець. За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 186 (грабіж) КК України.

21 липня до працівників Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 64-річний пенсiонер. Заявник повідомив про те, що 3 квітня о 19.00 невiдомий, попросив мобільний телефон для дзвінка. Пiсля того як потерпiлий сам вiддав мобільний телефон зловмисник вдаривши рукою потерпілого по головi з мiсця злочину втiк. За скоєння злочину був затриманий безробітний, 25-річний місцевий мешканець.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


22 липня до працівників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління надiйшло повідомлення про те, що бригадою швидкоi медичноi допомоги до лiкарнi з перехрестя вулиць Героїв Сталiнграда та Краснопольської, з колото-рiзаним пораненням черевної порожнини, у станi сильного алкогольного сп'янiння був доставлений безробітний, 45-річний мiсцевий житель. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину була затримана 41-річна спiвмешканка потерпілого.

Зловмисниця о 23.45 за мiсцем мешкання, під час спiльного розпиття спиртних напоїв, в ходi раптово виниклої сварки, кухонним ножем спричинила потерпілому вищевказане тiлесне ушкодження.

За цим фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.


22 липня до працівників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулась безробітна, 25-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що о 17.30 бiля її будинку, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв ланцюжком iз жовтого металу. Збиток - 3 000 гривень. За скоєння злочину по «гарячих слiдах» був затриманий безробітний, ранiше судимий, 44-річний громадянин. Викрадене - вилучено.

За слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 186 ( грабіж) КК України.


22 липня до працівників Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся безробітний, 24-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 21 липня о 22.00 невiдомий, вдаривши рукою по обличчю заволодiв його мобiльним телефоном. За скоєння злочину був затриманий 17-річний молодик. Викрадене - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


odr  (23.07.12 13:30): "під час спiльного розпиття спиртних напоїв...безробітний, ранiше судимий..." До каких пор государство будет заливать алкоголем этот цветник?! Ответить | С цитатой
Любопытный  (23.07.12 11:52): Почему никто не пишет про ДТП на перекрестке Ул Серова и пр карла маркса с участием скорой помощи и шевроле Там вроде в шевролете менты были пьяные но они по главной ехали Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте