Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
03:55

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 21 июля

Криминальная сводка на 21 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

11 травня до працівників Новомосковського міського відділу міліції звернувся 73-річний пенсiонер. Заявник повідомив про те, що 9 травня о 21.00 двоє невiдомих шляхом розбиття вiкна проникли до його помешкання, де один iз зловмисникiв штовхнувши в груди дружину заявника, від чого остання впала на пiдлогу та вдарилась головою об дверi, стали погрожувати фiзичною розправою i вiдкрито заволодiли грошима в сумi 750 гривень та наручним годинником. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину були затримані двоє 17-ти та 14-ти річних молодиків.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ст. 187 КК України (розбій).


20 липня до працівників Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся безробітний, 25-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 15 липня о 07.00 бiля торгiвельного центру невiдомий, побивши руками по головi, заволодiв його мобiльним телефоном. Збиток - 800 гривень. За скоєння даного злочину за ст. 115 КПК України був затриманий безробітний, раніше судимий за крадіжки, 19-річний молодик. Викрадене - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 186 (грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


20 липня до працівників Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулась безробітна, 26-річна громадянка. Заявниця повідомила про те, що 19 липня о 04.30 бiля нiчного клубу двi малознайомi дівчини побивши руками по тулубу, заволодiли ланцюжком із жовтого металу. За скоєння даного злочину були затриманi безробітні, 26-ти та 25-ти річні місцеві мешканки. Викрадене - вилучено.

За цим фактом слідчим відділом вирiшується питання про порушення кримінальної справи за ст. 186 (грабіж) КК України.


20 липня до працівників Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернувся 21-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 19 липня о 03.00 бiля магазину по вул. Братiв Трофiмових, двоє невiдомих, пiд погрозою застосування фiзичного насилля, заволодiли його паспортом, мобiльним телефоном та банківською карткою. За скоєння даного злочину був затриманий безробітний, 32-річний місцевий мешканець.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 186 (грабіж) КК України. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


S  (21.07.12 18:29): и запишите меня первым на вакантную должность - расстрельника!!! Ответить | С цитатой
S  (21.07.12 18:27): Предлагаю ко всем гопникам кару - Растрел на месте!!! Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте