Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
03:41

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 18 июля

Криминальная сводка на 18 июля
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

16 липня до працівників Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління вiд лiкаря швидкої медичної допомоги надiйшло повідомлення про те, що бiля одного із будинків по вул. Революцiйнiй було виявлено труп чоловiка. Виїздом за вказаною адресою, на смiтнику було виявлено труп безробітного, 58-річного громадянина без визначеного місця проживання.

Згiдно висновку судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслiдок перелому кiсток черепу та набряку головного мозку. В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів, за скоєння злочину був затриманий 61-річний пенсiонер.

Зловмисник 15 липня пiсля спiльного вживання спиртних напоїв з потерпiлим в ходi раптово виниклої сварки, дерев'яною палкою, спричинив потерпілому декiлька ударiв по обличчю та головi.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


17 липня до працівників Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління надiйшло повідомлення про те, що до приймального вiддiлення лiкарнi, вiд одного із будинків по вул. С. Ковалевської, з закритою черепно-мозковою травмою, у непритомному станi був доставлений безробітний, 29-річний мiсцевий житель.

Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів, встановлено, що 16 липня о 23.30 безробітний, 20-річний мiсцевий житель пiд час раптово виниклої сварки, руками декілька разiв вдарив потерпілого по головi, після чого останнiй впав та вдарився головою об асфальт, отримавши вищевказанi тiлеснi ушкодження.

За цим фактом слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.


17 липня до працівників Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся 27-річний електрослюсар.

Заявник повідомив про те, що 26 червня в одному із кафе по вул. Транспортнiй, невiдомий, шляхом ривка, заволодiв мобільним телефоном. Збиток - 1 910 гривень. За скоєння злочину був затриманий безробітний, раніше судимий, 34-річний громадянин.

Ведеться слідство.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте