Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Щедрий вечір на Меланки в Культурному Центрі «Арт-Вертеп» з гуртом «Вертеп»

Щедрий  вечір на Меланки  в Культурному Центрі «Арт-Вертеп» з гуртом «Вертеп»
Христос Народився! Славімо Його! Роди нам, Боже, рясно, як на небі звізди, і так красно, як од них ясно! Сьогодні і завтра вітаємо Меланок та Васильків, святкуємо Щедрий Вечір, загадуємо в Новий Рік та закликаємо тричі: Морозе, морозе, йди до нас куті їсти! Сніжку діткам на потіху та Добрим людям на здоров`я і на врожай!

Культурний Центр «Арт-Вертеп» вітає добрих людей з новорічними святами та запрошує до святкування у Дніпропетровську!

13 січня, 19:00. Щедрий вечір на Меланки в Культ Це «Арт-Вертеп» з гуртом «Вертеп»: зустріч Нового Року та віншування, щедрування та колядки від гурту «Вертеп» та друзів, Секрети куті та майстер-класи із виготовлення дідуха! Вхід – 40 грн. Тел 095-230-11-33.

14 січня, 00:30 – 09:30. Традиційне Посипання та віншування від музик гурту «Вертепу» в оселях рідного міста! Ви можете запросити до себе гарний настрій та достаток на весь рік, відчути прадавню енергетику Коляди та привітати близьких людей! Вартість замовлення – 500 грн. Телефон: 095-230-11-33.

10:30 – 11:00. Новорічне посипання та віншування гурту «Вертеп» на Василя в Храмі Святого Духа за адресою пр. Металургів, 43.

Прослухати мр3 гурту «Вертеп»: 1. Зельоно (щедрівка) 2. Йтим через поле (колядка)

15 січня. 12:00. Культурний Центр «Арт-Вертеп» (вул. Червона, 11). Майстер-клас Тетяни Соколовської: Святкова Берегиня (Велика Лялька-Мотанка) для дорослих та дітей. Вартість: 45-80 грн телефон для акредитації: 050 361 62 82.

А також постійне оновлення експозицій подарунків та цікавинок, безліч майстер-класів на замовлення щодня в Культ Це «Арт-Вертеп»!

Gorod.dp.ua на Facebook.


Гал.П.  (13.01.12 23:07): Дуже вірно! Посипати і щедрувати треба від душі, як по традиції робили наші предки, хоч жилось їм не легше! Відповісти | З цитатою
ОГО!  (13.01.12 18:26): Страшенно дивно, що дохристиянські обряди Коляди, посівання вже здійснюються у церкві! Із святом, із Щедрим вечором будьте здорові! -БЕЗООПЛАТНО. але від душі від нас- звичайних щедрувальників! (щедрувати і посівати спеціально за гроші ГРІХ! Як господарі самі дадуть, то спасибі!А як би ви робили це для людей від душі, як це роблять багато людей багато років, а не 10, як нам повідомляють теленовини-мабуть із слів Арт-вертепу! А замовлять таке за гроші - дурість.) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті