Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чемпионат города по художественной гимнастике

Чемпионат города по художественной гимнастике
Фото: altfast.ru
В ДЮСШ № 4 прошел чемпионат города по художественной гимнастике. Свое мастерство показывали почти все сильнейшие спортсменки из ДЮСШ № 4, СК "Дзержинка", СК "Прометей".

Самые опытные девушки выступали в группе мастеров спорта. Здесь на пьедестал почета поднимались Наталья Ильенко (ДЮСШ № 4), Екатерина Мищенко (СК "Дзержинка"), Екатерина Щербина (ДЮСШ № 4). По программе кандидатов в мастера спорта первое место заняла "прометеевка" Ирина Шерстюк. Призерами также стали представительницы ДЮСШ № 4 Ярослава Синявская и Полина Романова. Среди перворазрядниц лучше всех программу выполнила Мария Кузьмина из "Дзержинки". На вторую ступеньку пьедестала поднялась гимнастка из СК "Прометей" Полина Михайленко. Третьей была Анастасия Зацаренко (ДЮСШ № 4).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Vik  (20.04.11 08:16): Не понял, а что Анна Бессонова (на фото) теперь в Днепродзержинске живет и выступает? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті