Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:14

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальне зведення на 16 квітня

Криминальне зведення на 16 квітня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

12 квітня п. р. співробітникам Марганецького міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Бульварній у непрацюючого, раніше судимого, 46-річного громадянина було вилучено медичний шприц об’ємом 5 мл з рідиною темного кольору. Згідно довідки НДЕКЦ вилучене визнано психотропною речовиною «Псевдоєфедрин», сухою вагою 0.369 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.

12 квітня п. р. співробітниками Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по вул. Генерала Захарченка у непрацюючого, 38-річного господаря оселі вилучено речовину за зовнішніми ознаками схожу на наркотичну. Згідно довідки НДЕКЦ вилучене визнано особливо небезпечною психотропною речовиною «Метамфетамін», сухою вагою 0.257 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

15 квітня п. р. до працівників Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління надійшло повідомлення про те, що до реанімаційного відділення лікарні з колото-різаною раною черевної порожнини в непритомному стані був доставлений непрацюючий, 34-річний чоловік. За скоєння злочину співробітникам карного розшуку була затримана непрацююча, 32-річна співмешканка потерпілого. Як з’ясувалося близько 19.00 за місцем спільного мешкання зловмисниця після спільного розпиття спиртних напоїв під час раптово виниклої сварки кухонним ножем спричинила потерпілому вищевказані тілесні ушкодження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


лёха  (17.04.11 10:51): Ниссан Микра каким то образом столкнулась со Шкодой и похоже лоб в лоб. Проезжал вчера мимо и толком разглядеть не смог, кто там прав, а кто нет. Случилось это на пешеходном переходе возле киосков. Уже стояла скорая, и кого то пытались достать из искорёженной Микры, двигатель которой по ходу залез аж в салон от удара. Это всё. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
йцукен  (16.04.11 23:21): а что хоть было на кайдацком мосту? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
друг гаи  (16.04.11 22:01): сегодня 16.04., под Кайдакским мостом авария произошла., машины на мосту останавливались - в ужасе. И тоже - тихо. Відповісти | З цитатою
Р  (16.04.11 15:40): 15 квитня в 23.59 сбили насмерть человека на Красном камне и исчезли с места происшествия. Немножко забыли указать в сводочьке) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті