Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальне зведення на 12 квітня

Криминальне зведення на 12 квітня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

14 березня п. р. до співробітників П’ятихатського райвідділу міліції звернувся 33-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що в період з 07.30, 9 березня по 18.30, 13 березня невідомий шляхом підбору ключа проник до його квартири по вул. Шатрова. Зловмисник здійснив крадіжку: 3 ланцюжків, хрестиків, 5 каблучок, 3 пари сережок, 2 браслети із жовтого металу та брошки з білого металу та грошей у сумі 150 грн. Загальна сума завданого збитку склала 70 150 грн. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 36-річний громадянин. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 КК України («Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

10 квітня п. р. до співробітників Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вул. Каштанів виявлено труп чоловіка. Виїздом на місце злочину співробітниками міліції на підлозі з колото-різаними пораненнями в області лівої лопатки та різаною раною правої кісті виявлено труп 57-річного господаря оселі. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку була затримана 49-річна співмешканка потерпілого. Як з’ясувалося 10 квітня близько 18.00 за місцем мешкання потерпілого після спільного розпиття спиртних напоїв в ході раптово виниклої сварки зловмисниця кухонним ножем спричинила чоловікові вищевказані смертельні тілесні ушкодження. Знаряддя злочину – вилучено. За даним фактом слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України («Умисне вбивство»). Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

31 березня п. р. до співробітників Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління зателефонувала заступник директора Дніпродзержинського Індустріального коледжу та повідомила про те що на її робочий номер зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що будівля технікуму замінована. З будівлі були евакуйовані 230 учнів та 62 викладачів та обслуговуючого персоналу. Учбовий процес припинявся з 13.15 до 14.40 В ході огляду приміщень коледжу та прилеглої території працівниками вибухово-технічної служби вибухових пристроїв та інших небезпечних предметів виявлено не було. В ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлений та затриманий непрацюючий, раніше судимий, 30-річний громадянин. Як з’ясувалося 31 березня близько 13.00 з хуліганських спонукань із телефону-автомату здійснив хибне повідомлення про замінування зазначеного коледжу. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 259 КК України («Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності»). Зловмиснику загрожує штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті