Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальне зведення на 1 квітня

Криминальне зведення на 1 квітня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

31 березня п. р. до співробітників Вільногірського міського відділу міліції з місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що до них з колото-різаною раною в області ключиці була доставлена непрацююча, 43-річна громадянка. Як з’ясувалося, за місцем мешкання під час спільного розпиття спиртних напоїв непрацюючий, 47-річний співмешканець жінки в ході раптово виниклої сварки кухонним ножем спричинив потерпілій вищевказане ушкодження. Знаряддя злочину – кухонний ніж – вилучено. За даним фактом слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 КК України («Умисне тяжке тілесне ушкодження»).

30 березня п. р. до співробітників Петропавлівського райвідділу міліції звернувся 70-річний громадянин. Заявник повідомив про те, що 29 березня двоє невідомих в масках у вигляді в’язаних спортивних шапочок чорного кольору з прорізями для очей вибивши вхідні двері проникли до його будинку де під погрозою ножа заволоділи мобільним телефоном та грошима у сумі 100 грн. Після цього зловмисники закрили потерпілого в кімнаті замотавши ручки дверей дротом. Загальна сума завданого збитку склала 350 грн. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів за скоєння злочину були затримані непрацюючі, 18-ти та 20-ти річні місцеві мешканці. Знаряддя злочину – мисливський ніж – вилучено. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 187 КК України («Розбій»). Зловмисникам загрожує позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

23 березня п. р. співробітниками Орджонікідзевського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів з автомобіля по вул. Шатохіна було вилучено газовий пістолет «РИНГ РКС», калібру 9 мм, який належав непрацюючому, раніше судимому, 47-річному місцевому мешканцю. Згідно довідки НДЕКЦ вилучене визнано нестандартною короткоствольною, гладкоствольною вогнепальною зброєю придатною для стрільби. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 КК України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від двох до п'яти років.

26 березня п. р. до співробітників Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління надійшло повідомлення від 23-річного громадянина (заявник), який повідомив про конфлікт з невідомим чоловіком. Виїздом на місце пригоди встановлено, що заявник спільно зі своїм товаришем – помічником оперуповноваженого оперативно-пошукового сектору карного розшуку ДМУ, який перебував поза службою зайшли до одного із магазинів по вул. Караваєва, де між заявником та невідомим чоловіком виник конфлікт. Товариш заявника з метою припинення конфлікту втрутився до сварки, після чого невідомий чоловік ножем спричинив йому проникаюче колото-різане поранення черевної порожнини, а заявнику колото-різане поранення стегна. Прийнятим комплексом оперативно-розшукових заходів за скоєння злочину був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 32-річний громадянин. За даним фактом, слідчим відділом було порушено кримінальну справу за ч. 1. ст. 121 КК України («Умисне тяжке тілесне ушкодження»).

31 березня п. р. до співробітників Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління зателефонувала заступник директора Дніпродзержинського Індустріального коледжу та повідомила про те що на її робочий номер зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що будівля технікуму замінована. З будівлі були евакуйовані 230 учнів та 62 викладачів та обслуговуючого персоналу. Учбовий процес припинявся з 13.15 до 14.40 В ході огляду приміщень коледжу та прилеглої території працівниками вибухово-технічної служби вибухових пристроїв та інших небезпечних предметів виявлено не було. Наразі, прийняті заходи для встановлення та затримання зловмисника.

31 березня п. р. до співробітників Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління надійшло повідомлення про те, що до міської лікарні з колото-різаним пораненням плевральної порожнини була доставлена непрацююча, 55-річна громадянка. Як з’ясувалося, за місцем спільного мешкання потерпіла разом з 23-річною донькою вживали спиртні напої. Раптом на ґрунті виниклих неприязних відносин зловмисниця кухонним ножем нанесла матері два удари в спину та ліве плече. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 КК України («Умисне тяжке тілесне ушкодження»).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті