Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 17 июня 2024
18:56

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 29 марта

Криминальная сводка на 29 марта
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

28 березня п. р. до співробітників Павлоградського міського відділу міліції від диспетчера станції швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вул. Гагаріна виявлено труп чоловіка. Виїздом на місце злочину з колото-різаним пораненням грудної клітини виявлено труп раніше судимого, 28-річного господаря оселі. Як з’ясувалося близько 15.30 за місцем спільного мешкання непрацююча, 29-річна співмешканка потерпілого на ґрунті раптово виниклої сварки кухонним ножем спричинила потерпілому смертельне поранення. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України («Умисне вбивство»). Зловмисниці загрожує позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

21 березня п. р. співробітниками Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по пр. Воронцова у непрацюючого, раніше судимого, 47-річного громадянина було вилучено медичний шприц об’ємом 10 мл. з 7.1 мл. прозорої рідини. Згідно довідки НДЕКЦ вилучене визнано психотропною речовиною «Перветин», сухою вагою 0.508 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 КК України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»). Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

22 березня п. р. співробітниками Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів на пустирів по вул. Журналістів у непрацюючого, раніше судимого, 39-річного місцевого мешканця було вилучено газовий пістолет =WALTHER P88 COMPАCT=, калібру 9 мм. Згідно довідки НДЕКЦ вилучене визнано нестандартною короткоствольною, гладкоствольною вогнепальною зброєю, придатною до стрільби. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 КК України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від двох до п'яти років

28 березня п. р. до співробітників Інгулецького райвідділу міліції Криворізького міського управління з приймального відділення місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що з проникаючим колото-різаним пораненням черевної порожнини до хірургічного відділення був госпіталізований непрацюючий, 25-річний громадянин. Як з’ясувалося, за місцем спільного мешкання непрацююча, 20-річна співмешканка потерпілого, після спільного розпиття спиртних напоїв під час раптово виниклої сварки кухонним ножем спричинила потерпілому вищевказані поранення. Наразі, знаряддя злочину – вилучено. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння»). Зловмисниці загрожує позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Наразі, зловмисниці обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

24 березня п. р. співробітниками Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління було задокументовано факт продажу непрацюючим, раніше судимим, 35-річним громадянином 1 мл. прозорої рідини. Згідно довідки НДЕКЦ вказану рідину визнано психотропною речовиною «Перветин», сухою вагою 0.217 гр. Того ж дня у зловмисника було вилучено медичний шприц об’ємом 5 мл з 3 мл прозорої рідини, яку згідно довідки НДЕКЦ визнано психотропною речовиною «Перветин», сухою вагою 0.384 гр. За даними фактами слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 КК України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»). Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Свидетели  (29.03.11 13:49): Они подставили под статью врачей 11-й больницы. Теперь будет громкое, резонансное разбирательство. Что это за инфаркт, что это за инвалидность и что это за ежемесячная незаслуженная пенсия. Два афериста. Мать и сын. Сейчас он просто занял место в кардиологии 11-й больницы. Аква дизайн. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У МОЗ заявили, що українці зловживають сіллю: проблема у хлібові (9)

•  У Дніпрі на Фабра жінка потрапила під колеса Toyota Land Cruiser (9)

•  У Дніпрі на Калнишевського мікроавтобус Mercedes на переході збив жінку з собакою (8)

•  Сильна злива та гроза. Як Дніпро впорався з черговим циклоном (7)

•  До Дніпра вже прибула партія з 9 останніх трамваїв із Німеччини (7)

•  Монастирський острів: ідеальний відпочинок у серці Дніпра (7)

•  У Дніпрі відремонтували аварійні дерев'яні сходи до мосту на Монастирський острів: прохід відкрито (6)

•  Кабмін змінив правила перевірки водіїв на стан сп'яніння (6)

•  Знаменитий дніпровський мандрівник Сергій Гордієнко зібрався у новий європейський похід (5)

•  Автівку повністю зім'яло: у Дніпрі на Набережній Заводській Lexus вилетів з дороги та врізався в білборд, водія та пасажирку ушпиталили (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте