Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 27 травня 2024
14:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Криминальне зведення на 29 березня

Криминальне зведення на 29 березня
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

28 березня п. р. до співробітників Павлоградського міського відділу міліції від диспетчера станції швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по вул. Гагаріна виявлено труп чоловіка. Виїздом на місце злочину з колото-різаним пораненням грудної клітини виявлено труп раніше судимого, 28-річного господаря оселі. Як з’ясувалося близько 15.30 за місцем спільного мешкання непрацююча, 29-річна співмешканка потерпілого на ґрунті раптово виниклої сварки кухонним ножем спричинила потерпілому смертельне поранення. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України («Умисне вбивство»). Зловмисниці загрожує позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

21 березня п. р. співробітниками Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по пр. Воронцова у непрацюючого, раніше судимого, 47-річного громадянина було вилучено медичний шприц об’ємом 10 мл. з 7.1 мл. прозорої рідини. Згідно довідки НДЕКЦ вилучене визнано психотропною речовиною «Перветин», сухою вагою 0.508 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 КК України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»). Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

22 березня п. р. співробітниками Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів на пустирів по вул. Журналістів у непрацюючого, раніше судимого, 39-річного місцевого мешканця було вилучено газовий пістолет =WALTHER P88 COMPАCT=, калібру 9 мм. Згідно довідки НДЕКЦ вилучене визнано нестандартною короткоствольною, гладкоствольною вогнепальною зброєю, придатною до стрільби. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 КК України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від двох до п'яти років

28 березня п. р. до співробітників Інгулецького райвідділу міліції Криворізького міського управління з приймального відділення місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що з проникаючим колото-різаним пораненням черевної порожнини до хірургічного відділення був госпіталізований непрацюючий, 25-річний громадянин. Як з’ясувалося, за місцем спільного мешкання непрацююча, 20-річна співмешканка потерпілого, після спільного розпиття спиртних напоїв під час раптово виниклої сварки кухонним ножем спричинила потерпілому вищевказані поранення. Наразі, знаряддя злочину – вилучено. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 КК України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння»). Зловмисниці загрожує позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Наразі, зловмисниці обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

24 березня п. р. співробітниками Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління було задокументовано факт продажу непрацюючим, раніше судимим, 35-річним громадянином 1 мл. прозорої рідини. Згідно довідки НДЕКЦ вказану рідину визнано психотропною речовиною «Перветин», сухою вагою 0.217 гр. Того ж дня у зловмисника було вилучено медичний шприц об’ємом 5 мл з 3 мл прозорої рідини, яку згідно довідки НДЕКЦ визнано психотропною речовиною «Перветин», сухою вагою 0.384 гр. За даними фактами слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 КК України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»). Зловмиснику загрожує позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Свидетели  (29.03.11 13:49): Они подставили под статью врачей 11-й больницы. Теперь будет громкое, резонансное разбирательство. Что это за инфаркт, что это за инвалидность и что это за ежемесячная незаслуженная пенсия. Два афериста. Мать и сын. Сейчас он просто занял место в кардиологии 11-й больницы. Аква дизайн. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (9)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (7)

•  Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов: 70% хлопців домовились з іншими командами (6)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  У Дніпропетровській області в овочевому цеху сталося масове отруєння: одну з потерпілих доставили в лікарню (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті