Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
09:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 27 января

 Криминальная сводка на 27 января
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

26 січня п. р. до співробітників П’ятихатського райвідділу міліції звернулася непрацююча, 24-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що близько 02.25 троє малознайомих молодиків шляхом вільного доступу зайшли до її будинку, де під час спільного розпиття спиртних напоїв, в ході раптово виниклої сварки руками побили її непрацюючого, 54-річного батька. Після цього зловмисники заволоділи його мобільним телефоном та гаманцем з грошима у сумі 500 грн. Загальна сума завданого збитку склала 600 грн. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку були затримані непрацюючі, 16-ти, 39-ти та 34-х річні мешканці м. П’ятихатки. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 186 ККУ («Грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому»). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

26 січня п. р. співробітниками Петропавлівського райвідділу міліції було зібрано матеріал відносно колишньої голови однієї із сільських рад. Зловмисниця зловживаючи своїм службовим становищем із корисних спонукань без винесення відповідного питання на розгляд сесії ради та затвердження відповідного штату працівників ради, фіктивно прийняла на посаду водія сільської ради свого сина. Також, зловмисниця підробила рішення сільської ради щодо взяття в оренду автомобіля, що належить останньому. Чоловік фактично обов’язки водія не виконував, але безпідставно за весь період роботи отримав заробітну плату у сумі 9365 грн. За даним фактом прокуратурою порушено кримінальні справи за ч. 1 ст. 366 ККУ («Складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення офіційних документів») та ч. 2 ст. 191 ККУ («Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем»). Наразі, зловмисниці обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

17 січня п. р. співробітниками Новомосковського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів на центральній площі ім. В. І. Леніна у непрацюючого, 20-річного місцевого мешканця було вилучено медичний шприц об’ємом 2 мл. наповнений рідиною темного кольору. Згідно довідки НДЕКЦ вилучена рідина визнана наркотичною речовиною «Перветин», сухою вагою 0.186 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Також, зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

21 січня п. р. співробітниками Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління був задокументований факт продажу наркотичної речовини об’ємом 2 мл непрацюючим, раніше судимим, 39-річним громадянином. Згідно довідки НДЕКЦ вилучена речовина містить психотропну наркотичну речовину «Метамфетамін», суха вага якої складає 0.30 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

26 січня п. р. до співробітників Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління з приймального відділення місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що до нейрохірургічного відділення з закритою черепно-мозковою травмою, забиттям головного мозку, переломом основи черепу був госпіталізований непрацюючий, 39-річний громадянин. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 26-річний місцевий мешканець. Як з’ясувалося, близько 15.00 біля одного із будинків по вул. Сиволапа зловмисник під час раптово виниклої сварки металевим ліхтарем спричинив потерпілому вищевказані тілесні ушкодження. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 ККУ («Умисне тяжке тілесне ушкодження»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

26 січня п. р. співробітниками Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля кар’єру по вул. Урицького у непрацюючого, раніше судимого, 31-річного громадянина було вилучено 2 шприці по 20 мл. кожний, в яких знаходилося 19 мл. рідини темного кольору. Згідно довідки НДЕКЦ вилучене визнано наркотичною речовиною «Опій Ацетильований», сухою вагою 0.197 гр. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 307 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»). Також, вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте