Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
10:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная сводка на 25 января

 Криминальная сводка на 25 января
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

22 січня п. р. співробітниками Нікопольського міського відділу міліції в будинку непрацюючого, раніше судимого, 35-річного громадянина з закритою черепно-мозковою травмою, саднами скриньової області голови, гематомами спини та обличчя був виявлений труп непрацюючого, 24-річного місцевого мешканця. За скоєння злочину співробітниками міліції був затриманий 35-річний господар оселі. Як з’ясувалося, 21 січня близько 19.10 за місцем мешкання зловмисника чоловіки вживали спиртні напої. В ході раптово виниклої сварки, яка переросла в обопільну бійку зловмисник руками побив потерпілого по голові та тулубу спричинивши вищевказані тілесні ушкодження. Після цього зловмисник відвів та поклав потерпілого на ліжко. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст.121 ККУ («Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

17 січня п. р. співробітниками Новомосковського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Радянській у непрацюючого, 31-річного громадянина було вилучено шприц з прозорою речовиною. Згідно довідки НДЕКЦ вилучена речовина визнана психотропною речовиною «Первентин», сухою вагою 0.19 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

14 січня п. р. співробітниками Солонянського райвідділу міліції під час проведення оперативно-розшукових заходів по вул. Лесі Українки в с. Єлізарове у непрацюючого, раніше судимого, 21-річного громадянина було вилучено газовий пістолет «RECK GOVERNNMENT MОD». Згідно довідки НДЕКЦ вилучене визнано нестандартною вогнепальною зброєю, виготовленою шляхом переробки саморобним способом. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 ККУ («Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

14 січня п. р. співробітниками Новомосковського міського відділу міліції під час проведення оперативно-розшукових заходів по вул. Садовій у непрацюючого, раніше судимого 39-річного громадянина було вилучено саморобний пристрій зовні схожий на «Самопал». Згідно довідки НДЕКЦ вилучений пристрій визнано саморобною вогнепальною зброєю по типу дульнозарядних пістолетів з фітільним запаленням, придатним для стрільби. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 ККУ («Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Також, зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

24 січня п. р. співробітниками Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по пр. Героїв у непрацюючого, раніше судимого, 22-річного громадянина було вилучено поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною жовтого кольору. Згідно довідки НДЕКЦ вилучена речовина визнана психотропною речовиною «Метамфетамін», сухою вагою 0.174 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте