Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
12:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Групова бійка у Нікопльському барі

Групова бійка у Нікопльському барі
О 06.30 1 січня 2011 року до чергової частини Нікопольського МВ міліції від працівників адміністрації одного з міських барів надійшло повідомлення про групову бійку.

Під час виїзду працівників міліції на місце події було встановлено, що в зазначеному барі між двома групами відпочиваючих (по 6-8 осіб з кожного боку) виникла сварка, яка в фойє перейшла в обопільну бійку. Внаслідок бійки на місці події від проникаючого колото-різаного поранення грудної клітини ліворуч загинув 23-річний місцевий мешканець.

Крім цього, о 10.15 в хірургічному відділенні лікарні від отриманих чотирьох колото-різаних поранень грудної клітини помер ще один 23-річний молодик.

Також, до лікарні були доправлені 17-річний хлопець з колото-різаним пораненням грудної клітини ліворуч та 19-річна дівчина з ножовим

пораненням правого стегна. Слідчим відділом Нікопольського МВ міліції порушено кримінальну справу за п. 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство з хуліганських мотивів»). На теперішній час встановлені особи трьох підозрюваних, прийняті заходи до їх затримання.

Gorod.dp.ua на Facebook.

69  

Ярема Галайда  (10.01.11 18:59): Зайдіть на сайт інтернет видання "Свободная газета", там так класно про цю подію розписано, що аж завидки беруть. Насправді ж, про те що сталося цілком докладно, коротко і без "фуфла" оповідається ось тут http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/018663/ читайте і про все дізнаєтеся і прізвища підозрюваних і постраждалих і як що було. КОТОПЕС - молодець, не треба на нього гнати. Тільки дуже вже ліберальний і на сльозу останнім часом все намагається давити.
vald-sv  (07.01.11 00:45): так, для справки людей завалил озверевший чуркобес, с ножом пришел новый год отметить...
absent  (04.01.11 12:06): Даааа, мой родной Никополь как был бычярней, так ею и останется, дух 90-х этот город не покинет никогда...Новобыдловка, и прочие уе*бки портят репутацию вполне приличному городу.
АNDRЕI  (03.01.11 18:00): Что то я не понял?
А где в статье идет речь про не русских.
1  (03.01.11 17:14): А откуда тогда в Никополе горцы? в Новомосковске? Тоже в универы набрали по квоте?
тики так  (03.01.11 17:06): КотоПес хорош х.р.е.н.ь нести...,в России оно не вдруг случилось.После Чеченских компаний в универы России начали набирать горцев по квоте.Учаться они как правило до первой сесии,а потом оседают на базарах или занимаються криминалом.В Москве поножовщина и стрельба с участием лиц кавказкой национальности уже ни кого не удивляет.Вот и накипело у народа...
Тарантино  (03.01.11 11:42): Это было на мексиканской границе, бар назывался "Большие сиськи".
Виталий  (03.01.11 10:25): Котопес Ну ты и сказочник! Писатель что-ли?) Обговорення: 1
Зюганов  (03.01.11 08:32): Кто знает, в каком баре это было, чтоб не пойти туда.
Добрая девочка  (02.01.11 22:31): Позволю себе дополнить достопочтенного Котопёса таким вот незамысловатым анекдотом.Умеющим анализировать посвящается
Когда еврейка играет с ребёнком она, подбрасывает его над головой, говорит "Изя самый умный, Изя самый красивый". Когда мусульманка играет с сыном она, подбрасывая его произносит "Муслим самый смелый, самый мужественный!". Когда немка играет с сыном она говорит "Герман самый педантичный самый воспитанный".А русская мать играет с сыном "Баран, баран, бук"
1 2 3 4

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті