Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
14:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Нелегальным пунктам приема металлолома объявлена «экономическая блокада»

Нелегальным пунктам приема металлолома объявлена «экономическая блокада»
24 грудня у виконкомі Дніпродзержинської міської ради пройшла нарада з питань упередження розкрадання металовмісного обладнання на території міста, рішенням якої нелегальним пунктам прийому металобрухту оголошено «економічну блокаду».

Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у прес-службі міського голови Дніпродзержинська.

Учасниками наради під головуванням міського голови Станіслава Сафронова стан справ з розкраданням металовмісного майна у місті визнано катастрофічним: за інформацією керівництва Дніпродзержинського центру електрозв’язку «Укртелекому», наразі майже 3 тисячі абонентів залишилися без телефонного зв’язку через викрадення значних обсягів кабельної мережі.

Комунальні підприємства міста та городяни потерпають від крадіжок люків оглядових колодязів та решіток зливової меліосистеми. Станіслав Сафронов заявив на нараді про проведення у місті найближчим часом широкомасштабної акції проти розкрадань металовмісного майна, вжиття більш жорстких заходів до власників пунктів прийому металобрухту, яким буде оголошено «економічну блокаду»: відключення від електромережі, збільшення базового відсотку плати за оренду земельної ділянки тощо.

На нараді вирішено направити офіційне звернення до органів внутрішніх справ щодо термінового вжиття жорстких заходів з попередження крадіжок металу, проведення рейдового відпрацювання підприємств, що здійснюють операції з металобрухтом.

Довідка: У Дніпродзержинську щорічно розкрадання металу та незаконні операції з металобрухтом завдають комунальному господарству міста збитків на суму близько 2 млн грн. Крадіжки металу призводять до збоїв у роботі систем водо- тепло- електропостачання, аваріям на автошляхах, травмуванню людей.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Добрая девочка  (27.12.10 17:19): Блокада это как? Судя по фото, да и по реалиям нашего города на место украденных люков максимум это кинут бетонную чушку, в лучшем случае. Как правило зияет дыра. Вот и всё чудо экономической блокады. Ответить | С цитатой
миша  (25.12.10 18:35): Свежо предание, да вериться с трудом. Смешно слышать - "отключать"
Закрывать надо их, без альтернатив!!!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте