Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
14:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 24 декабря

 Криминальная хроника на 24 декабря
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

20 грудня п. р. до Синельниківського міського відділу міліції з місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що з проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини з пошкодженням правої легені та різаними ранами шиї госпіталізована непрацююча, 25-річна жінка. Також, з проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини з пошкодженням обох легенів і різаними пораненнями шиї до реанімаційного відділення був госпіталізований непрацюючий, 38-річний співмешканець молодої жінки. В ході проведення оперативно-розшукових заходів, з’ясувалося, що того ж дня близько 01.00 непрацюючий, раніше судимий 28-річний місцевий мешканець витягнувши скло з вікна, проник до квартири своєї колишньої співмешканки, де розбудивши потерпілу, кухонним ножем який він приніс з собою, спричинив їй вищевказані тілесні ушкодження. Після цього, зловмисник пішов в іншу кімнату, де відпочивав теперішній співмешканець потерпілої, та спричинив йому колото-різані поранення. Потім, затриманий заволодів мобільним телефоном, грошима у сумі 600 грн та зник з місця злочину. Наразі, зловмисник затриманий. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України («Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років.

p> 23 грудня п. р. співробітниками Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході здійснення оперативно-розшукових заходів у непрацюючого, раніше судимого, 45-річного громадянина було вилучено 34 патрони калібру 9 мм, до пістолету Макарова. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для дослідження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

p>23 грудня п. р. до співробітників Заводського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернувся непрацюючий, 22-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що того ж дня близько 20.15 біля одного із будинків по вул. Сачко невідомий чоловік побивши його руками по голові, від чого він втратив свідомість, відкрито заволодів гаманцем з грошима у сумі 2500 грн. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку був затриманий 16-річний місцевий мешканець. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст.187 Кримінального кодексу України («Напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій)»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Правдолюб  (27.12.10 12:54): У нас как всегда что выгодно, то и осветили 22 декабря в 17-30 в г.Днепродзержинске на пешеходном переходе 18-ти летний водитель сбил троих человек. Ни в одних новостях, ни по одному каналу данное событие не освещено. Почему? Ответить | С цитатой
МАРИЯ  (24.12.10 16:10): а разве преступники думают о дальнейшей жизни? Я КРУТ ЗДЕСЬ И СЕЙЧАС!!! Ответить | С цитатой
Андрей_Бал  (24.12.10 12:56): " ... За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку був затриманий 16-річний місцевий мешканець ...
... Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років. "
Ну не далба.ёб? Вот объясните мне(( Взял себе жизнь испоганил ...
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте