Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
14:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Собака нашла хозяина спустя два года

Собака нашла хозяина спустя два года
У Дніпродзержинську виснажений за два роки очікування собака завдяки зусиллям ветеринарних лікарів та активістів громадської організації «Zоощит» знайшов господаря.

Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила заступник головного ветлікаря Дніпродзержинської ветеринарної лікарні Алла Світич.

У листопаді активісти «Zоощита» привезли до лікарні вкрай змарнілого собаку, знайденого на вулиці. За словами Алли Світич, такого ступеня виснаження собаки за багато років роботи ветлікарем вона не бачила: у величезного чорного дога випирали з-під шкіри не лише ребра, а навіть нирки.

Поки дога лікували (крапельниці, курс вітамінів) та підкормлювали, «Zоощит» розповсюджував оголошення на кшталт «Віддамо доброго собаку у добрі руки».

На оголошення відгукнулися спочатку двоє бажаючих, але перший повернув собаку до ветлікарні за два тижні, пояснивши, що дог поводиться агресивно; другий – через декілька днів: собака не виявляв приязні, відмовлявся їсти.

Ветлікарі дивувалися – у лікарні пес був спокійним, терпляче переносив всі болісні процедури, приймав їжу з рук добродійних працівників лікарні, хоч жодного разу позитивних емоцій не виказував. Аж ось до ветлікарні приїхала жінка, яка розповіла, що майже два роки тому з її подвір’я пропав собака: «Але не дог, як пишуть у вашому оголошенні, а помісь. Може, покажете собаку, бо весь цей час дуже сумую за своїм вихованцем, шукала скрізь, та марно».

Ледве жінка побачила собаку та пошепки промовила кличку «Кевін», змарнілий пес кинувся до неї в обійми.

«Ми, всі працівники ветлікарні, не могли втримати сліз, коли спостерігали цю зустріч: жінку на колінах та худого собаку, який нарешті, попри все, дочекався господарки», — розказала Алла Світич. Господарка забрала Кевіна, викликавши таксі: «Зайвої хвилини не хочу його мучити у транспорті», гаряче дякувала активістам «Zоощита», а до ветеринарів телефонує тепер щодня, доповідаючи, як швидко одужує і всьому радіє пес.

Довідка: Дніпродзержинська громадська організація «Zоощит» зареєстрована у грудні 2008 року, ініціатор міської програми гуманного поводження з тваринами (затверджена міською радою у 2010 році) та програми громадського захисту тварин. В рамках цих програм «Zоощит» та КП «Фауна міста» ведуть відлов тварин, для притулку бездомних собак виділено ділянку на території розплідника КП «Зеленбуд».
Gorod.dp.ua на Facebook.


Добрая девочка  (24.12.10 14:34): Ну хоть что-то хорошее происходит ещё в этом городе и стране... Только животинки и радуют. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте