Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
13:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 20 декабря

 Криминальная хроника на 20 декабря
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

17 грудня п. р. до співробітників Верхньодніпровського райвідділу міліції від 38-річної медсестри надійшло повідомлення, про те що, в одному із будинків по вул. Центральна з колото-різаним пораненням в області грудної клітини вона виявила труп свого непрацюючого, 45-річного брата. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку була затримана непрацююча, 42-річна співмешканка потерпілого. Як з’ясувалося, 15 грудня, близько 20.00 під час спільного розпиття спиртних напоїв, на ґрунті раптово виниклої сварки, яка переросла в бійку, зловмисниця кухонним ножем завдала потерпілому вищевказане смертельне тілесне ушкодження. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство»). Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

17 грудня п. р. співробітниками карного розшуку Нікопольського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одному із будинків по вул. Гагаріна у непрацюючого, раніше судимого, 59-річного місцевого мешканця було вилучено 70 патронів калібру 5,6 мм. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

8 грудня п. р. співробітниками Нікопольського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одному із будинків по вул. Поповича у непрацюючого, 24-річного господаря оселі було вилучено три поліетиленових пакети з речовиною рослинного походження, яка згідно довідки НДЕКЦ визнано наркотичною речовиною «Марихуана», сухою вагою 1500 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

07 грудня п. р. співробітниками Новомосковського міського відділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одному із будинків по пров. Басейному у непрацюючого, 31-річного місцевого мешканця було вилучено медичний шприц об’ємом 10 мл., заповнений прозорою речовиною кількістю 5 мл.. Згідно довідки НДЕКЦ вилучена речовина визнана особливо небезпечною наркотичною речовиною «Перветин», сухою вагою 0, 357 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

14 грудня п. р. до співробітників Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління від громадян надійшло повідомлення про те, що на території однієї із місцевих шкіл виявлено труп чоловіка. Потерпілим виявився 24-річний місцевий мешканець. За висновком судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслідок внутрішньочерепної травми, набряку головного мозку. За скоєння злочину, був затриманий непрацюючий, 21-річний місцевий мешканець. Як з’ясувалося, того ж дня близько 02.00, знаходячись на території школи чоловіки вживали спиртні напої. В ході раптової сварки, яка виникла внаслідок того, що потерпілий образив дівчину зловмисника, яка була разом з ними, рукою завдав удар по обличчю спричинивши вищевказане тілесне ушкодження, від якого він помер. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


1124  (22.12.10 00:02): Хватит бухать, не ищите решение проблем в алкогольном опьянении, жизнь прекрасна! Сделайте что нибудь хорошее... Ответить | С цитатой
Swim  (20.12.10 22:37): " під час спільного розпиття спиртних напоїв, на ґрунті РАПТОВО виниклої сварки, яка переросла в бійку..."

Пора бы уже одуматься и называть вещи своими именами.Причиной большинства проблем и конфликтов является ПОЙЛО,которое превращает людей в обезумевших,бестолковых баранов,уничтожающих друг друга!
Ответить | С цитатой
юхан  (20.12.10 16:31): сумашедший народ Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте