Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
16:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Уникальному осепрокатному производству исполняется 35 лет

Уникальному осепрокатному производству исполняется 35 лет
Єдиному у світі унікальному осепрокатному виробництву ВАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Дзержинського» (ДМКД, Дніпродзержинськ) виповнюється 35 років.

Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в інформаційній службі ДМКД.

Осепрокатний цех ДМКД здатен випускати 30 різних видів осей. Впродовж 2010 року осепрокатне виробництво з огляду економічної доцільності працює епізодично: ведеться прокатка під замовлення та частина заготовки на перспективу, після чого виробництво зупиняється на період накопичення металу.

Така схема роботи дозволяє у робочий період максимально навантажувати стан, ефективно використовувати виробничі потужності, сировину та енергоносії.

Після розпаду СРСР та руйнування господарсько-виробничих зв’язків практично було втрачено ринок збуту осей на пострадянському просторі.

Осепрокатне виробництво на ДМКД вдалося зберегти за рахунок освоєння та виконання замовлень з виробництва осей для південноамериканських залізниць. За останні п’ять років попит на продукцію зріс, обсяги виробництва збільшено. У жовтні 2010 року виробництво осьової заготовки досягло рівня проектної потужності стану – 11 тис. тонн (востаннє такий показник був зафіксований у 80-х роках).

Пріоритетним напрямком роботи виробництва визначене освоєння випуску осей за європейськими стандартами. Вже освоєно прокат нестандартних осей для канадських замовників, ведеться робота для отримання зі злитку 13 осей, а не 12 за нинішніми технологіями. Проведено експериментальну прокатку зі збільшеним виходом осей, яка показала позитивні результати.

Довідка: Осепрокатний цех ВАТ „ДМКД” (стан „250”) – єдиний у світі виробник катаної осьової профільної заготовки для залізничного транспорту, яка реалізується після відповідної обробки в основному на Північноамериканському ринку (продукція має сертифікат Американської Асоціації залізниць). Цех прийнято до експлуатації у грудні 1975 році.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте