Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 04 июля 2024
19:08

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 4 декабря

 Криминальная хроника на 4 декабря
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

3 грудня п. р. до співробітників Нікопольського міського відділу міліції від диспетчера станції швидкої медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що до хірургічного відділення міської лікарні з проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини, нескрізним пораненням легені, непроникаючим колото-різаним пораненням спини, а також травматичним шоком доставлений чоловік. Постраждалим виявився 29-річний мешканець м. Запоріжжя. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Нікопольського міського відділу міліції була затримана непрацююча, раніше судима, 29-річна місцева мешканка. Як було встановлено, 3 грудня о 05.20 за місцем мешкання господарки чоловік та жінка вживали спиртні напої. Раптом, між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисниця кухонним ножем завдала жертві вищевказані тілесні ушкодження. Знаряддя злочину – вилучено. За даним фактом, слідчим відділом Нікопольського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння»). Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років..

У серпні п. р. до співробітників Петропавлівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в період часу з 19 по 23 серпня п. р. з комп’ютерного класу однієї з місцевих шкіл була здійснена крадіжка оргтехніки. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Петропавлівського райвідділу міліції були затримані 17-ти та 15-ти річні, непрацюючі місцеві мешканці. Частина викраденого – два монітори та два системних блоки вилучені. За даним фактом, слідчим відділом Петропавлівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 3 ч. 185 Кримінального кодексу України («Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому»). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Також вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу.

3 грудня п. р. до співробітників Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир по пр. Металургів з колото-різаною раною шиї виявлений труп жінки. Співробітникам міліції вдалося встановити, що постраждалою є непрацююча, 21-річна місцева мешканка. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Дніпровського райвідділу міліції затриманий непрацюючий, раніше судимий, 38-річний співмешканець вбитої. Як було встановлено, 3 грудня близько 19.00 зловмисник разом зі співмешканкою знаходилися в гостях у спільної знайомої та разом з нею вживав спиртні напої. Раптом, на грунті ревнощів між ними виникла сварка, внаслідок якої раніше засуджений кухонним ножем завдав жертві смертельні поранення. Знаряддя злочину – вилучено. За даним фактом, слідчим відділом Дніпродзержинського міського управління міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Умисне вбивство»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

3 грудня п. р. о 21.20 до співробітників Нікопольського міського відділу міліції від персоналу одного з місцевих кафе надійшло повідомлення про те, що в приміщенні вищевказаного кафе застрелився відвідувач. Постраждалим виявився непрацюючий, 32-річний місцевий мешканець. При виїзді на місце події співробітниками міліції було встановлено, що громадянин, внаслідок необережного поводження з п’ятизарядним газовим револьвером «AGENT 35», калібру 9 мм., здійснив смертельний постріл собі в область скроні. Револьвер – вилучений. Наразі, труп чоловіка направлений на судово-медичну експертизу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


САНЯ  (06.12.10 10:48): П.и.з.д.л.в.ы.й и отстойный сайт,новости-полное ф.у.ф.л.о.,главная страница не обновляется неделю.Вы его или закройте,или работайте нормально! Ответить | С цитатой
хех  (05.12.10 15:35): ну да, как же... Ответить | С цитатой
горожанка  (05.12.10 08:47): ура!!! Ответить | С цитатой
Ура!  (04.12.10 22:28): Значит, за сутки в Днепропетровске ни одного преступления не произошло! Ура, товарищи! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (59)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (10)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (9)

•  За розтрату 17 млн грн державного майна засуджено екскерівника інституту трубної промисловості у Дніпрі (8)

•  Чому зникає зв’язок під час відключень світла? У Дніпрі мобільні оператори дали пояснення (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (7)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (6)

•  Тендер: У Новомосковську хочуть витратити десятки мільйонів гривень на заміну одного ЦНАПу двома новими (4)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте