Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 25 апреля 2024
20:51

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Мы помним, мы не простим

Мы помним, мы не простим
77 років тому чорні смертні крила оповили святу українську землю. Сили зла, під проводом червоних безбожників стиснули кістлявою рукою голоду горло нашого народу. Бажаючи зломити опір нашого волелюбного народу і не маючи на те збройної потуги, криваві кати пекельного виплодка Сталіна, розпочали в Україні свій черговий смертоносний експеримент. Вони використали проти українців нову зброю масового знищення.

Ім'я йому ГОЛОДОМОР.

Страшний голод охопив всі землі населені українцями у 1932-1933 роках, крім тих, що не входили до складу сатаністської імперії СРСР. Смерть запанувала в нашій райській землі, перетворивши її у свою домівку – пекло. Мільйони наших співвітчизників – жінок і чоловіків, дітей і старих загинуло мученицькою смертю.

Але й цього здалося замало недолюдкам. Після Другої Світової Війни, на олтар якої наш народ приніс найбільші жертви, мерзенний, не людський режим повторив свій божевільний злочин. Контрольний голодомор 1947року став не меншою бідою ніж голодомор тридцятих років. Найбільше блюзнірство цих сатаністів полягало в тому, що в той час, коли в українських селах, прямо на вулицях помирали люди, вони гнали ешелони з зерном у Чехію і Польщу, щоб там люди голосували за їх комуністичних поплічників.

Ще й досі муки, біль і безневинна смерть наших предків не відомщені. Ще й досі вулиці наших міст осквернені ганебними іменами їх мучителів – визнаних судом злочинцями. Ще й досі бовваніють на наших площах ідоли кривавих катів українського народу: Косіора, Петровського, Жданова, Сталіна, Леніна. Ще й досі нащадки катів і їх посіпак глумляться над пам’яттю жертв цих людожерів, ставлячи пам’ятники Сталіну, Комсомольцям і іншій червоній наволочі.

Ще й досі наші предки волають зі своїх могил про помсту, про правосуддя, бо злочини проти людяності не мають терміну давності. Тому ми з вами маємо добитись проведення нового Нюрнбергського процесу цього разу над гнилою, людожерською комуністичною ідеологією і над тими хто нині підтримує цей набрід злочинців і негідників.

Дніпропетровська обласна організація всеукраїнського об'єднання «Свобода» закликає всі патріотичні сили Січеславщини долучитися до «Маршу пам'яті» що почнеться о 17.00 24 листопада 2010 року в Дніпропетровську, який ми невдовзі називатимемо гордим іменем Січеслав.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте