Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
21:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 18 ноября

Криминальная хроника на 18 ноября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

17 листопада п. р. до співробітників Жовтоводського міського відділу міліції звернувся 45-річний приватний підприємець. Заявник повідомив про те, що 1 листопада близько 17.20 невідомий чоловік, шляхом вільного доступу проник до приміщення його торгівельного кіоску. Після чого, завдавши удари руками в область голови його 72-річній матері, заволодів виторгом у сумі 240 грн. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Жовтоводського міського відділу міліції був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 41-річний місцевий мешканець. За даним фактом, слідчим відділом Жовтоводського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя або здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або скоєний повторно, або за попередньою змовою групою осіб»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

17 листопада п. р. о 14.50 співробітниками карного розшуку Царичанського райвідділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одному із будинків по вул. 14-ї гвардійської дивізії у непрацюючого, раніше судимого, 59-річного господаря оселі була вилучена граната «Ф-1» без запалу. Вилучена граната направлена до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для дослідження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

12 листопада п. р. о 15.30 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Червоного козачества у непрацюючого, раніше судимого, 37-річного місцевого мешканця був вилучений медичний флакон з психотропною речовиною «Первітин», сухою вагою 0,2 гр. За даним фактом, слідчим відділом Амур-Нижньодніпровського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

13 листопада п. р. близько 14.00 співробітниками сектору кримінальної міліції у справах дітей Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із бідинків по вул. Ракетній у непрацюючої, раніше судимої, 21-річної місцевої мешканки був вилучений пакунок з психотропною речовиною «Метамфетамін», сухою вагою 0,158 гр. За даним фактом, слідчим відділом Індустріального райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмисниці загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Також, зловмисниці обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

3 листопада п. р. близько 15.00 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Канатній у непрацюючого, 34-річного місцевого мешканця був вилучений медичний шприц з психотропною речовиною «Метамфетамін», сухою вагою 0,252 гр. За даним фактом, слідчим відділом Красногвардійського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Зловмиснику загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк. Затриманому обраний запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.

15 листопада п. р. о 08.30 до співробітників Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління від 66-річної пенсіонерки надійшло повідомлення про те, що на подвір’ї власного будинку з саднами обличчя та голови вона виявила труп чоловіка. Співробітникам міліції влалося встановити, що постраждалим є 67-річний місцевий мешканець. Згідно акту судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслідок больового шоку, сполученої травми голови та тулубу. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Красногвардійського райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 38-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 14 листопада облизько 19.00 зловмисник знаходився в гостях у постраждалого та разом з ним вживав спиртні напої. Раптом, між чоловіками виникла сварка, внаслідок якої раніше судимий руками та ногами завдав жертві смертельні тілесні ушкодження. Після чого з метою приховання злочину виніс труп та сусіднє подвір’я. За даним фактом, слідчим відділом Красногвардійського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

16 листопада п. р. о 11.40 в одній із квартир, в м. Дніпродзержинськ з чисельними гематомами обличчя та тулубу був виявлений труп чоловіка. Співробітникам міліції вдалося встановити, що постраждалим є 60-річний господар оселі. Згідно акту судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслідок числених переломів ребер. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління були затримані непрацюючі, раніше судимі, 31-річний та 22-річний місцеві мешканці. Як було встановлено, 13 листопада близько 17.00, зловмисники, знаходилися в гостях у постраждалого. Раптом, між ними виникла сварка, внаслідок якої затримані руками та ногами завдав жертві удари в область голови та тулубу, спричинивши смертельну травму. За даним фактом, слідчим відділом Баглійського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого»). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Опа  (19.11.10 13:47): Безработный и раннее судимый... Ответить | С цитатой
Горожанин  (19.11.10 07:32): Зачем нариков ловить то??? Им и так не долго осталось ПО ФАКТУ!!! За МАЖОРОВ возьмитесь - скоро пол города переубивают , то на катере , то на бобике с Японии! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте