Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
22:53

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На ОАО «ДнепрАЗОТ» введены четыре новых автобусных маршрута

На ОАО «ДнепрАЗОТ» введены четыре новых автобусных маршрута
У ВАТ «ДніпроАЗОТ» (Дніпродзержинськ) запроваджено чотири нових автобусних маршрути для перевезення персоналу змін автобусами автотранспортного цеху підприємства на роботу і з роботи.

Про це повідомило інформагентство «Придніпров’я» з посиланням на інформаційну службу ВАТ «ДніпроАЗОТ».

На обслуговуванні змінного персоналу задіяні два автобуси ЛАЗ та два автобуси БАЗ-«Еталон». До цього часу перевезення персоналу на підприємстві здійснювалося за маршрутом сполучення із санаторієм-профілакторієм «Хімік», який обслуговував відпочиваючих та мешканців лівобережного житлового масиву і центру міста.

ВАТ „ДніпроАЗОТ” (Дніпродзержинськ) входить до числа п’яти провідних хімічних підприємств України. Засноване у 1938 році, акціоноване у 1996 році. Випускає широкий спектр хімічної продукції: аміак, карбамід, продукти хлорної групи.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Работник  (17.11.10 17:52): Автобусы то ввели, а что толку. Первое, цена-как для своих, 3 грн. Второе,- смену которая работает до 22.30 возят только к ДМК, а в такое время на левый берег уехать целая проблема. Исключение когда есть заезд на профилакторий. Смену до 16.00 не возят совсем. Так чем же вы хвастаетесь господа руководители? За проезд у нас отвечает господин Бережной-что ж будем звонить к вам по ночам и спрашивать как же нам дальше ехать... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
лет со дня первой местной телевизионной передачи в Днепре

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте