Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
00:42

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В состав Днепродзержинского городского совета вошли 50 депутатов от Партии регионов

В состав Днепродзержинского городского совета вошли 50 депутатов от Партии регионов
9 листопада на початку першого пленарного засідання першої сесії Дніпродзержинської міської ради новообраний Дніпродзержинський міський голова Станіслав Сафронов вручив посвідчення 76 депутатам міської ради, з яких 50 осіб, або 66% загального складу, становлять представники Партії регіонів.

До складу міської ради 6-го скликання обрано 6 депутатів від партії «Батьківщина» — 6,9% у загальному складі ради; 5 депутатів від «Фронту змін» — 6,5; по 4 депутати, або по 5,3%, - від «Сильної України» та «Нашої України»; 3 депутати від КПУ — 3,9%; по 2 депутати, або по 2,6% від загального складу, — від «Народної партії» та партії «За Україну!».

Склад депутатів Дніпродзержинської міської ради попереднього, 5-го скликання включав 35 депутатів, обраних від Партії регіонів, 15 — від ВО „Батьківщина”, по 6 депутатів від партій „Наша Україна” та „Віче”, 5 — від КПУ, по 4 — від Блоку Вітренко та Блоку Литвина.
Gorod.dp.ua на Facebook.


chief  (15.11.10 16:28): ПРецидивистов Ответить | С цитатой
Народ  (15.11.10 13:59): Один из представителей ПР в Горсовете Маляр Анатолий Владимирович. Обокрал Петриковский район (возбуждены уголовные дела), теперь взялся за НАШ Днепродзержинск. Ответить | С цитатой
chief  (15.11.10 13:30): Улавливаете закономерность? ПР была на первых ролях в городе и до последних выборов. И город превратился в клоаку. И чё стоим, кого ждём? Они уже на нашей шее сидели и ещё забрались. Пропал дом! - сказал профессор Преображенский. Пропал Город. Можем теперь воскликнуть мы Ответить | С цитатой
Горожанин  (11.11.10 12:15): А можно весь списочек по фамильно? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте