Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
00:41

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 10 ноября

Криминальная хроника на 10 ноября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

9 листопада п. р. до співробітників Павлоградського міського відділу міліції звернулася 54-річна управляюча одного із місцевих супермаркетів. Заявниця повідомила про те, що того ж дня близько 19.00 з торгівельного залу вищевказаного супермаркету двоє непрацюючих, 22-ти та 19-ти річних місцевих мешканців відкрито заволоділи спиртними напоями. Сума завданого збитку склала 728 грн. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж»). Наразі, вирішується питання про обрання зловмисникам відповідного запобіжного заходу.

4 жовтня п. р. співробітниками Софіївського райвідділу міліції в с. Жовтневе поблизу водоймища без зовнішніх ознак насильницької смерті було виявлено труп непрацюючого, 52-річного місцевого мешканця. Згідно акту судово-медичної експертизи смерть чоловіка настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми з крововиливом під оболонку та в речовину головного мозку. В ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що 4 жовтня близько 22.30 двоє непрацюючих, 18-ти та 24-х річних місцевих мешканців, один із яких є раніше судимим, перебуваючи в нетверезому стані, з метою заволодіння майном потерпілого (шкіряне портмоне з грошима у сумі 26 грн, дві пластикові банківські картки, ключі від помешкання) руками і ногами побили його по голові спричинивши смертельні травми. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 187 ККУ («Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень»), та ч. 2 ст. 121 ККУ («Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого»).

8 листопада п. р. до співробітників Петриківського райвідділу міліції звернулася 81-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що в період часу з 7-8 листопада на цвинтарі в с. Іванівка невідома особа пошкодила пам’ятники її чоловіка та його брата. Сума завданого збитку склала 1200 грн. Того ж дня, близько 15.45 до співробітників райвідділу звернулася 71-річна місцева мешканка з повідомленням про пошкодження на вищевказаному цвинтарі гранітних пам’ятників її чоловіка та брата. Сума заподіяного збитку склала 3500 грн. Проведеним комплексом оперативно-розшукових заходів за скоєння злочину, співробітниками карного розшуку була затримана 65-річна місцева мешканка. Як виявилося, 8 листопада близько 10.50 зловмисниця на ґрунті неприязних відносин з родичами померлих умисно пошкодила пам’ятники на могилах. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ст. 297 ККУ («Надруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого»).

9 листопада п. р. співробітниками Самарського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одному із будинків по вул. Новаторській у непрацюючого, раніше судимого, 31-річного господаря оселі було вилучено 29 патронів калібру 5.6 мм, без маркування і наркотичну речовину «Марихуана» вагою 2 кг. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За даним фактом, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ККУ («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами») та ст. 307 ККУ («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»).

9 листопада п. р. співробітниками Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління в приміщенні автовокзалу у непрацюючого, 23-річного місцевого мешканця було вилучено 50 патронів, калібру 5.5 мм. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для проведення дослідження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 ККУ («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Також, вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

9 листопада п. р. до співробітників Баглійського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління звернувся непрацюючий, 24-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що 6 листопада близько 16.00 біля одного із будинку по вул. Матросова невідомий чоловік, побив його руками по голові. Коли потерпілий втратив свідомість зловмисник відкрито заволодів курткою та грошима у сумі 1 тис. грн. Загальна сума завданого збитку склала 2 тис. грн. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 32-річний місцевий мешканець. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 187 ККУ («Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила розбій або бандитизм»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Грустно  (10.11.10 15:49): А что тут комментировать. В каждом абзаце встречаем слово "непрацюючий(-ча)" 19, 22, 31 лет, кроме одного, там где возраст 81, 71 и 65 лет. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте