Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
02:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 4 ноября

 Криминальная хроника на 4 ноября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

3 листопада п. р. близько 13.40 до співробітників Криничанського райвідділу міліції звернувся 52-річний водій таксі. Заявник повідомив про те, що того ж дня на автошляху «Дніпродзержинськ-Світлогірське» двоє пасажирів, яких потерпілий перевозив до с. Степове під словесною погрозою вбивства незаконно заволоділи автомобілем «Рено Кліо». Прийнятим комплексом оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку, на автошляху «Миколаївка-Дніпродзержинськ» були затримані непрацюючі, раніше судимі, 23-х та 25-ти річні мешканці Дніпродзержинська. Автомобіль в технічно-справному стані вилучено та повернуто власнику. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України («Незаконне заволодіння транспортним засобом вчинене за попередньою змовою групою осіб, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або якщо вони завдали великої матеріальної шкоди»). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

20 серпня п. р. до співробітників Новомосковського міського відділу міліції від чергового лікаря надійшло повідомлення про те, що до них з проникаючою колото-різаною раною бокової стінки живота, з пораненням печінки, спини був доставлений непрацюючий, 31-річний місцевий мешканець. Виїздом на місце пригоди було встановлено, що 19 серпня близько 20.00 на території одного із домоволодінь в с. Спаське, яке належить зловмиснику, під час раптово виниклої сварки, потерпілому ножем були спричинені вищевказані тілесні ушкодження. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років

3 листопада п. р. співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Ленінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління біля одного із будинків в с. Таромське у непрацюючого, раніше судимого, 32-річного громадянина Російської Федерації було вилучено наркотичну речовину «Макова соломка», вагою 5 кг, та 4,5 мл. рідини коричневого кольору схожої на наркотичну речовину. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

3 листопада п. р. до співробітників Саксаганського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернулася непрацююча, 25-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що того ж дня біля одного із будинків по вул. Підбельського малознайомий на ім’я Сергій під погрозою застосування фізичного насилля, заволодів її грошима в сумі 500 грн, двома обручками та сережками з жовтого металу. Загальна сума завданого збитку склала 2 тис. 444 грн. За скоєння злочину, співробітниками міліції був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 24-річний місцевий мешканець. За даним фактом, слідчим відділом, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст.186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

3 листопада п. р. до співробітників Криворізького міського управління звернулася непрацююча, 27-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що 1 листопада о 20.00 біля одного із будинків по вул. Єсеніна, невідомий молодик завдавши їй удари руками по тулубу заволодів сумочкою з мобільним телефоном, цифровим фотоапаратом, навушниками, косметикою та грошима у сумі 250 грн. Загальна сума завданого збитку склала 10 тис. 400 грн. За скоєння злочину співробітниками карного розшуку був затриманий 15-річний учень однієї із ЗОШ. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст.186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

3 листопада п. р. співробітниками карного розшуку Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління біля одного із будинків по вул. Димитрова у непрацюючого, раніше судимого, 38-річного місцевого мешканця було вилучено обріз одноствольної мисливської рушниці, 12-го калібру. За даним фактом, слідчим відділом, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

3 листопада п. р. співробітниками карного розшуку Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління біля одного із будинків на мкр. Індустріальний у непрацюючого, 24-річного місцевого мешканця було вилучено особливо небезпечну вибухову речовину «Тротилова шашка» вагою 400 гр. Наразі, вилучене направлено до НДЕКЦ для дослідження. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»).

31 жовтня п. р. до співробітників Центрально-міського райвідділу міліції Криворізького міського управління від громадян надійшло повідомлення, що в одній із квартир по вул. Миколаївське шосе з саднами та крововиливами на обличчі, шиї, плечах і передпліччях, грудній клітині та ногах виявлено труп жінки. Постраждалою виявилася 82-річна господарка оселі. Згідно акту судово-медичної експертизи смерть жінки настала внаслідок перелому під’язичної кістки, ребер, кісток спинки носа, закритої травми шиї. З метою уточнення причини смерті призначене гістологічне дослідження трупу. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку був затриманий 53-річний син потерпілої, який 27 жовтня перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час раптово виниклої сварки, руками та ногами побив свою матір. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 122 Кримінального кодексу України («Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження»)

Gorod.dp.ua на Facebook.


Житель 12 квартала  (05.11.10 09:54): Кто знает правду, напишите, правда ли, что на Тополе и 12 квартале орудует маньяк и якобы есть жертвы, в частости найдена женщина без головы... Ответить | С цитатой | Обсуждение: 1
оаотв  (04.11.10 19:11): Классс!!! И в Днепре наконец то что то случилось..!! Ответить | С цитатой
Судья  (04.11.10 17:24): Человек, который нажирается водкой и собственными руками и ногами забивает до смерти родную пожилую маму просто моральный выродок, который не достоин именоваться человеком! К огромному сожалению наша нация катится в большинстве своем к такому "образцовому гражданину"... Необходимые санкции - кастрация без наркоза и обезболивающего, на живую и прилюдно. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте