Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
09:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 23 октября

 Криминальная хроника на 23 октября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

22 жовтня п. р. о 16.20 до співробітників Синельниківського міського відділу міліції звернулася 44-річна вчителька, однієї із місцевих шкіл. Заявниця повідомила про те, що 21 жовтня п. р. 04.15 невідомий чоловік вибивши замок на дверях проник до її сараю та заволодів спортивним велосипедом. Сума завданого збитку склала 400 грн. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку був затриманий непрацюючий, раніше судимий 31-річний місцевий мешканець. За даним фактом, слідчим відділом вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж).Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

22 жовтня п. р. о 12.50 до співробітників Новомосковського міського відділу міліції звернулася непрацююча, 32-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що 19 жовтня о 05.00 водій таксі, якого вона найняла з метою доїхати додому, зупинивши авто, схопив її руками за шию та під словесною погрозою застосування фізичного насилля заволодів мобільним телефоном та гаманцем з грошима у сумі 4000 грн. Загальна сума завданого збитку склала 4300 грн. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку був затриманий 30 річний місцевий мешканець. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст.186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

22 жовтня п. р. співробітниками Дніпропетровського райвідділу міліції був затриманий голова правління одного із садових товариств. Зловмисник отримав від місцевого мешканця хабар у сумі 72 тис. грн.. за позачергове включення до членів вищевказаного товариства та надання права приватизації земельних ділянок. Наразі, прокуратурою порушено кримінальну справу за ч. 2 ст.368 Кримінального кодексу України («Одержання хабара у великому розмірі або службовою особою, яка займає відповідальне становище, або за попередньою змовою групою осіб, або повторно, або поєднане з вимаганням хабара»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

22 жовтня п. р. 03.15 працівниками наряду «Беркут» на перехресті вул.. Пушкіна та вул. Філософської була припинена бійка та затримано три чоловіка. Як було встановлено, того ж дня о 02.45 двоє непрацюючих, 22-х та 27-ми річних місцевих мешканців, один з яких є раніше судимим під час розпиття спиртних напоїв побили руками та ногами по тулубу 51-річного місцевого мешканця, та заволоділи його мобільним телефоном та грошима у сумі 409 грн. Загальна сума заподіяного збитку склала 600 грн. Наразі, слідчим відділом Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб»). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

21 жовтня п. р. о 09.00 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Дніпропетровського міського управління міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одному із будинків по вул. Червоного козацтва у непрацюючого, 30-річного місцевого мешканця було вилучено паперовий пакунок з порошкоподібною речовиною білого кольору. Відповідно до висновку НДЕКЦ, дана речовина є «Метамфітаміном» сухою вагою, 19,79 гр. За даним фактом, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту») Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


хех  (24.10.10 13:28): Непрацюючая, на таксерике, мобильный, 4-ре штуки в кармане, под столом лол...))) Ответить | С цитатой
ГОСТЬ  (24.10.10 12:28): А ты иди за ним на 8 лет, может там вместе пробьете!! Ответить | С цитатой
кайфун  (24.10.10 12:11): где теперь дурь покупать? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте