Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
06:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Временно запрещена эксплуатация предприятия «Флора Интер» за нарушения санитарного законодательства

Временно запрещена эксплуатация предприятия «Флора Интер» за нарушения санитарного законодательства
Дніпродзержинська міжрайонна природоохоронна прокуратура внесла припис про тимчасову заборону експлуатації підприємства ТОВ «Флора Інтер» за порушення санітарного законодавства, які стали причиною забруднення повітря на лівобережному житловому масиві міста.

Про це повідомили в управлінні охорони навколишнього природного середовища міської ради.

Міський голова Ярослав Корчевський неодноразово звертався до контролюючих природоохоронних органів з приводу скарг населення на розповсюдження специфічного запаху на лівобережному житловому масиві міста (мешкають 80 тис. городян). У відповіді Дніпродзержинської природоохоронної прокуратури йдеться про результати перевірок, якими встановлено, що забруднення атмосферного повітря неприємними запахами сталося внаслідок внесення ЗАТ «Оріль-Лідер» та підприємства «Флора Інтер» курячого посліду на полях, прилеглих до населених пунктів, без урахування погодних умов.

Директора Єлизаветівської філії ЗАТ «Оріль-Лідер», а також заступника директора ТОВ «Флора Інтер» за порушення норм санітарного законодавства притягнуто до адміністративної відповідальності.

Припис про тимчасову заборону експлуатації підприємства «Флора Інтер» діятиме до усунення порушень санітарного законодавства.

ЗАТ „Оріль-Лідер” (Дніпропетровська обл., сел. Єлизветівка) — підприємство з іноземними інвестиціями, спеціалізується на виробництві м’яса птиці, консервів, напівфабрикатів із м’яса птиці.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Кот в сапогах  (23.10.10 06:53): А шо та хлора сервируе ? куряче лайно? шо там заборонили?? Ответить | С цитатой
Плохиш  (21.10.10 20:17): Директора оштрафовали 51 гривну а его заместителя аж на 17 гривен. Усе по закону. Справедливость восторжествовала! Ответить | С цитатой
Д.Дзержинский  (21.10.10 17:46): А теперь такое же предписание - для БКХЗ, пожалуйста Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте