Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
08:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 21 октября

 Криминальная хроника на 21 октября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

20 жовтня п. р. близько 09.00 до співробітників Магдалинівського райвідділу міліції від громадян надійшло повідомлення про те, що в одному із будинків в с. Топчине, Магдалинівського району, був знайдений труп жінки. Постраждалою виявилася 73-річна господарка оселі. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Магдалинівського райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, 39-річний громадянин, який винаймав кімнату в будинку потерпілої. Як було встановлено, 17 жовтня близько 21.00 зловмисник знаходився за місцем мешкання пенсіонерки та перебував в стані алкогольного сп’яніння. Раптом, під час приготування вечері між ним та бабусею виникла побутова сварка, внаслідок якої чолов’яга руками завдав жертві численні удари та задушив її. За даним фактом, слідчим відділом Магдалинівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України («Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

20 жовтня п. р. о 20.10 до співробітників Солонянського райвідділу міліції звернувся 62-річний приватний підприємець. Заявник повідомив про те, що того ж дня о 19.55 до приміщення його магазину, розташованого в с. Тритузне, Солонянського району, зайшов непрацюючий, раніше судимий, 23-річний місцевий мешканець, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Раптом, зловмисник, витягнувши з кишені кухонний ніж, завдав різані рани обличчя, шиї та лівого передпліччя 60-річній жінці – продавцю вищевказаного магазину. Після чого, чолов’яга заволодів виторгом магазину у сумі 101 грн. При проведенні оперативно-розшукових заходів нападник був відразу затриманий співробітниками карного розшуку Солонянського райвідділу міліції. Наразі, постраждала госпіталізована до хірургічного відділення однієї із лікарень обласного центру. За даним фактом, слідчим відділом Солонянського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України («Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих або особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень). Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

20 жовтня п. р. о 20.15 співробітниками карного розшуку Криворізького райвідділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Цурюпи в с. Коломийцеве у непрацюючого, раніше судимого, 29-річного місцевого мешканця було вилучено 43 патрони, калібру 5,6 мм. без маркування. За даним фактом, слідчим відділом Криворізького райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»). Також, вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

1 жовтня п. р. о 10.55 до співробітників Жовтневого райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася 58-річна місцева мешканка, яка працює комірником на одному з місцевих приватних підприємств. Заявниця повідомла про те, що того дня о 10.50 біля одного із будинків по вул. Запорізьке шоссе, невідома особа незаконно заволоділа її автомобілем «Мазда – 6». Співробітниками карного розшуку Жовтневого райвідділу міліції, за скоєння злочину були затримані непрацюючі 21-річний та 23-річний мешканці смт. Покровське, один з яких є раніше судимим. Викрадений автомобіль вилучений та повернутий власнику в технічно-справному стані. За даним фактом, слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України («Незаконне заволодіння транспортним засобом). Зловмисникам загрожує штраф від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від трьох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

20 жовтня п. р. о 06.10 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Криворізького міського управління під час проведення оперативно-розшукових заходів в с. Новопокровка, Криворізького району біля цвинтаря по пров. Пічугінського у непрацюючого, 28-річного місцевого мешканця була вилучена наркотична речовина рослинного походження «Макова соломка», загальною вагою 60 кг. Як пояснив останній, вищевказану речовину він зберігав з метою подальшого збуту. Наразі вилучене направлене до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи. За даним фактом, слідчим відділом Криворізького міського управління міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 307 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ррр  (21.10.10 15:40): Эталонный Днепропетровск! Одна мазда ... и та типа угнанна жителями ... Покровськееее . Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте