Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
06:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

К 2015 году власти планируют газифицировать всю область

К 2015 году власти планируют газифицировать всю область
Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул ввів в експлуатацію підвідний газопровід до сіл Приютської сільради Магдалинівського району.

Губернатор запалив голубий вогник у будинку жительки села Приют інваліда праці Валентини Іванівни Дробітько. Разом з нею газ отримали ще близько 530 чоловік у 250-ти садибах сіл Приют, Нововасилівка та Іванівка.

Згодом буде газифіковано ще 350 житлових будинків сіл Приютської сільської ради, до газопостачання підключать також і об’єкти соціальної сфери (школа, ФАПи, магазини, церква, будинок культури). Для цього буде побудовано 12 тис.м розвідних газопроводів. Загалом газ отримають близько тисячі жителів.

“Введення в експлуатацію підвідного газопроводу у Магдалинівському районі - це один із кроків, що наближають нас до повної газифікації області”, - наголосив на урочистостях Олександр Вілкул. Губернатор зазначив, що в області цього року інтенсивно впроваджується комплексна обласна програма з газифікації сіл області, яка фінансується з обласного та з державного бюджетів.

“До 2015 року ми плануємо повністю газифікувати всю область. При цьому ми будемо робити акцент на енергозберігаючих технологіях, використовувати найефективніше обладнання з найбільшим коефіцієнтом корисної дії. Ми будемо рекомендувати людям комплексні проекти, що дозволять за умови найменшого використання природного газу отримувати більше тепла», - зазначив Олександр Вілкул.

У 2010 році за рахунок обласного бюджету фінансуються об’єкти газифікації у чотирьох районах області. Серед яких: газифікація села Покровка Криничанського района; підвідний газопровід до школи в с.Миколаївка Петропавлівського району; розвідні газові мережі в с. Чорноглазівка та газопровід по вул.Новій в селі Чернявщина Юр’ївського району; газопровід низького тиску в с. Добра Надія Томаківського району. На ці цілі з обласного бюджету виділено близько 2-х мільйонів гривень.

Згідно програми розвитку системи газопроводів області на 2010-2014 роки, яку спільно з обласною владою реалізує ПАТ «Дніпропетровськгаз», окрім сел Приютівської сільради, також вже введено в експлуатацію підвідні газові мережі в селі Нова Дача Павлоградського району та в селі Воскресенівка Васильківського району. Найближчим часом будуть газифіковані село Красний Під Широківського району та село Январське Покровського району.

«Реалізація програми проходить під контролем губернатора Олександра Вілкула. Завдяки його позиції та злагодженій взаємодії органів влади, проекти газифікації сільської місцевості сьогодні активно реалізуються по всій області. І це дозволяє швидкими темпами підводити газ до найвіддаленіших сіл Дніпропетровщини», - зазначив заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темнік.

«Введення в експлуатацію газопроводу – найбільш довгоочікувана подія для жителів наших сіл. Підтримка з боку обласної влади та злагоджена робота газовиків і будівельників дозволили прокласти і підключити газопровід за досить стислий термін. Тепер жителі трьох сіл можуть забути за пічне опалення, і, повірте, їхній радості немає меж», - підкреслила голова Приютської сільської ради Вікторія Півень.

Довідка:

Протяжнсть газопроводу – 8,201 км. Роботи по будівництву підводного газопроводу були розпочаті у жовтні 2009 року.Кошторисна вартість понад 1,2 мільйони гривень.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:



 


барыга  (20.10.10 19:15): Вчера пошел заплатил за 180 кубиков газа,190 гривн.. Ответить | С цитатой
ROTOR  (20.10.10 16:09): Предвыборная агитация! Люди бюджет пустой, денег нет! не верти. Ответить | С цитатой
от  (20.10.10 14:52): та вы шо...ну надоже.. Ответить | С цитатой
ат383  (20.10.10 14:17): В романе "Граф Монтекристо" А.Дюма пишет, что во всей Франции не найти села без газа. Вспомните, сколько сот лет назад написан этот роман? Ответить | С цитатой
den  (20.10.10 13:22): жителі трьох сіл можуть забути за пічне опалення, і, повірте, їхній радості немає меж...ага, а сколько радости будет когда они подсчитают стоимость газа к 2015 году...никто из здравомыслящих печи не разбирает.
Ну а Вилкул на третьем фото мог бы и раскошелиться на печку с автоматическим зажиганием...у самого поди встроенная "Занусь-Горение"?
Ответить | С цитатой
В  (20.10.10 13:03): Без вилкула никуда!Не того "Суперменом" назвали и фильмы снимали! Ответить | С цитатой
Ден  (20.10.10 12:55): И сколько денег срубили с каждого двора? Ответить | С цитатой
барыга  (20.10.10 12:30): Ну конечно,только за счет населения... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте