Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
09:31

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 12 октября

 Криминальная хроника на 12 октября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

30 вересня п. р. о 00.10 до співробітників Межівського райвідділу міліції з місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що до них з черепно-мозковою травмою, забиттям голови, а також саднами голови та тулубу госпіталізована жінка, яка 9 жовтня від отриманих травм померла. Постраждалою виявилася 59-річна мешканка с. Слов’янка, Межівського району. За скоєння злочину, співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Межівського райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, 34-річний колишній зять пенсіонерки, який мешкав спільно із тещею. Як було встановлено, 29 вересня о 23.30 за місцем мешкання між колишніми родичами виникла сварка, внаслідок якої зловмисник руками та ногами завдав жертві смертельні тілесні ушкодження. За даним фактом, слідчим відділом Межівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого). За скоєння злочину зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

11 жовтня п. р. о 19.40 до співробітників Бабушкінського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася 22-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що того ж дня о 01.30 біля одного із будинків по пр. Героїв Сталінграду малознайомий чоловік на ім’я Сергій, шляхом ривка заволодів її грошима у сумі 500 грн. За скоєння злочину співробітниками сектору дільничних інспекторів міліції Бабушкінського райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, 38-річний місцевий мешканець. За даним фактом, слідчим відділом Бабушкінського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж»).

11 жовтня п. р. близько 14.00 до співробітників Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся непрацюючий, 29-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що 10 жовтня о 15.00 невідомий чоловік, подзвонив до його оселі. Коли ж господар відчинив неочікуваному гостю, зловмисник рукою завдав постраждалому удар по обличчю. Після чого, заволодів телевізором, DVD-плеєром, а також дитячим комбінезоном. Загальна сума заподіяного збитку склала 1 тис. 100 грн. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Дзержинського райвідділу міліції Криворізького міського управління був затриманий 34-річний місцевий мешканець. За даним фактом, слідчим відділом Дзержинського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України («Грабіж, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдав значної шкоди потерпілому»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Криминальнаяы хроника  (12.10.10 12:34): Сегодня в Днепропетровск приехал през. Украины по кличке Прохвесоррр.
13–14 октября Сергей Тигипко, лидер Политической партии «Сильная Украина» посетит Днепропетровскую область
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте