Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
10:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 11 октября

 Криминальная хроника на 11 октября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

8 жовтня п. р. о 17.10 до співробітників Самарського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління звернулася 53-річна місцева мешканка. Заявниця повідомила про те, що її непрацюючий, 28-річний син за місцем спільного мешкання виготовив вибухівку. При виїзді на місце події співробітниками міліції у зловмисника був вилучений саморобний вибуховий пристрій, загальною вагою 250 гр.: предмет циліндричної форми з бікфордовим шнуром, довжиною 7 см, а також примотаним дротом та липкою стрічкою з болтами та шурупами. Наразі, вилучений саморобний пристрій направлений до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Самарського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припаси або вибуховими речовинами»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

8 жовтня п. р. о 16.30 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Довгинцівського райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів в лісосмузі між вул. Дніпропетровське шосе та мкр. Східний–1 в обладнаній схованці були вилучені наркотичні речовини «Опій», об’ємом 10 мл., а також «Макова соломка», вагою 5 кг. Як вдалося встановити, речовини належать непрацюючому, 30-річному місцевому мешканцю. Наразі, вилучене направлене до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи. Зловмисник заарештований та утримується у Криворізькому СІЗО за скоєння аналогічних злочинів.

8 жовтня п. р. співробітниками сектору боротьби з економічною злочинністю був зібраний матеріал відносно завідуючої центру довузівської та післявузівської підготовки в одному із районів Дніпропетровської області. Зловмисниця, 8 жовтня о 12.30 у своєму службовому кабінеті отримала хабар у сумі 1 тис. 800 грн. від вчителя однієї із шкіл за успішну здачу іспитів під час проходження перепідготовки. За даним фактом, прокуратурою району вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 368 Кримінального кодексу України («Одержання хабара»). Також вирішується питання про обрання зловмисниці відповідного запобіжного заходу.

8 жовтня п. р. о 19.30 співробітниками карного розшуку Дніпровського райвідділу міліції Дніпродзержинського міського управління під час проведення оперативно-розшукових заходів в одній із квартир по пр. Дружби народів у непрацюючого, 25-річного господаря оселі був вилучений саморобний шестизарядний револьвер, пристосований для стрільби набоями калібру 5,6 мм. Наразі, вилучене направлене до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи. За даним фактом, слідчим відділом Дніпровського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 263 Кримінального кодексу України («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припаси або вибуховими речовинами»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

9 жовтня п. р. о 10.30 співробітниками управління боротьби з незаконним обігом наркотиків Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів в одному із будинків по вул. Платова у непрацюючого, 30-річного господаря оселі була вилучена наркотична речовина «Маріхуана», вагою 10 кг. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу.

8 жовтня п. р. о 11.35 до співробітників чергової частини Дніпропетровського міського управління міліції від громадян надійшло повідомлення про те, що в покинутому будинку по вул. Чичеріна знайдений труп жінки. При виїзді на місце події співробітникам міліції вдалося встановити, що постраждалою є непрацююча, 24-річна громадянка без визначеного місця мешкання. При проведенні комплексу оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку Красногвардійського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління за скоєння злочину був затриманий непрацюючий, 17-річний місцевий мешканець. Як було встановлено, 6 жовтня близько 05.00 у вищевказаній будівлі молодик та жінка вживали спиртні напої. Раптом, між ними виникла сварка, внаслідок якої, зловмисник дерев’яною палицею та цеглиною завдав жертві декілька ударів по голові спричинивши їй відкриту черепно-мозкову травму та перелом основи черепа. За даним фактом, слідчим відділом Красногвардійського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

9 жовтня п. р. о 15.20 співробітниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління в ході проведення оперативно-розшукових заходів біля одного із будинків по вул. Тухачевського у непрацюючої, 23-річної місцевої мешканки була вилучена наркотична речовина «Макова соломка», вагою 7 кг. Наразі, вилучене направлене до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру для проведення експертизи. За даним фактом, слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»). Також вирішується питання про обрання зловмиснику відповідного запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте