Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
10:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Повысился уровень оплаты населения за услуги водоснабжения

Повысился уровень оплаты населения за услуги водоснабжения
У Дніпродзержинську рівень сплати населенням за послуги водопостачання та водовідведення підвищився до 75%, за останній місяць населенням сплачено за рахунками КП «Міськводоканал» 4,5 млн грн. Про це повідомило комунальне підприємство «Міськводоканал».

За даними підприємства, зокрема, мешканці селища Романкове сплачують не лише поточні рахунки, але й заборгованість минулих років, тому рівень сплати за послуги «Міськводоканалу» у селищі сягає 120-160%.

Додаткові надходження використані підприємством на прокладання нової лінії водопроводу, яка з’єднує з мережами Романкового лівобережний водовід великого діаметру. Таке технічне рішення підвищує стабільність водопостачання селища. Проведено також заміну зношених ділянок водопроводу у селищі на чотирьох вулицях.

За заявою керівництва підприємства, заборгованість населення за воду та послуги каналізації залишається ще досить значною — близько 18 млн грн, тому «Міськводоканал» активізуватиме заходи у боротьбі із злісними неплатниками.

Водопровідно-каналізаційне господарство міста включає в себе 746,7 км водопровідних мереж, 358,2 км каналізаційних мереж, 3 водопровідні насосні станції, 16 каналізаційних насосних станцій, 2 каналізаційні очисні споруди. Річний обсяг водоспоживання міста — 48 млн.м3, з них населенням – 25 млн.м3. Послуги з центрального водопостачання та водовідведення надає комунальне виробниче підприємство Дніпродзержинської міської ради «Міськводоканал».
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте