Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
10:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 7 октября

 Криминальная хроника на 7 октября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

6 жовтня п. р. о 11.45 до співробітників Дніпропетровського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на паркувальному майданчику в с. Ювілейне, Дніпропетровського району із вантажного автомобіля, під керуванням 45-річного іноземця, скоєна крадіжка грошей. Як було встановлено, 3 жовтня в період часу з 19.00 до 03.00, постраждалий припаркувався на вищевказаному майданчику та разом із малознайомою на ім’я Оксана відпочивав в салоні авто. Коли ж чоловік заснув, зловмисниця скоїла крадіжку його грошей у сумі 501 долар США, 190 євро та 1280 грн., після чого зникла з місця події. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками карного розшуку Дніпропетровського райвідділу міліції була затримана непрацююча, 40-річна мешканка м. Дніпропетровська. У зловмисниці вилучена купюра, номіналом 100 доларів США. Інші ж гроші жінка витратила за власними потребами. За даним фактом, слідчим відділом Дніпропетровського райвідділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України («Таємне викрадення чужого майна (крадіжка)»). Зловмисниці загрожує штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

22 вересня п. р. о 20.20 до співробітників Павлоградського міського відділу міліції звернувся непрацюючий, 42-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що за місцем свого мешкання в кімнаті під час прибирання виявив та добровільно видав вибухову речовину тротил, вагою 400 гр. Як вдалося встановити співробітникам міліції, 12 вересня непрацюючий, раніше засуджений, 43-річний громадянин без визначено місця мешкання, який тимчасово проживав у господаря оселі, заніс та сховав дану вибухову речовину в кімнаті. Наразі, зловмисник заарештований. За даним фактом, слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України («Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача або збут вогнепальної зброї(крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

6 жовтня п. р. о 20.05 до співробітників Жовтневого райвідділу міліції Криворізького міського управління звернувся 37-річний місцевий мешканець. Заявник повідомив про те, що 4 жовтня о 20.30 на мосту між мкр. 5-й Зарічний та 129 кварталом в м. Кривий Ріг невідомий чоловік, погрожуючи ножем, намагався заволодіти мобільним телефоном його 17-річного сина, але від незалежних від нього обставин свій злочинний намір до кінця не довів. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Жовтневого райвідділу міліції був затриманий непрацюючий, раніше судимий, 23-річний мешканець Кривого Рогу. Знаряддя злочину – кухонний ніж у зловмисника вилучений. За даним фактом, слідчим відділом Жовтневого райвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України («Напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій)»). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


222  (07.10.10 17:44): Зачем Оксану обидели? При ней были честно заработанные деньги. Клиент видимо пожлобился и обвинил ее в краже. Ответить | С цитатой
рв  (07.10.10 13:21): За что Оксанку то ... просто в ту ночь тариф для озабоченных был выше! Ответить | С цитатой
yyy  (07.10.10 13:07): По пововду малознакомой злоумышленницы оксаны. Мне понравилось про исправительно трудовые работы. Плечевой на трассе отработает. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте