Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
15:26

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Криминальная хроника на 28 сентября

 Криминальная хроника на 28 сентября
ГУ УМВС України у Дніпропетровській області повідомляє.

27 вересня п. р. о 20.10 до співробітників Павлоградського міського відділу міліції з місцевої лікарні надійшло повідомлення про те, що того дня близько 20.00 до них з проникаючим колото-різаним пораненням грудної клітини та пневмотораксом був госпіталізований чоловік. Постраждалим виявився непрацюючий, 55-річний місцевий мешканець. За скоєння злочину, співробітниками карного розшуку Павлоградського міського відділу міліції була затримана 53-річна дружина вбитого. Як було встановлено, 27 вересня о 19.30 за місцем мешкання чоловік та жінка вживали спиртні напої. Раптом, між ними виникла сварка, внаслідок якої зловмисниця кухонним ножем завдала жертві вищевказане поранення. Знаряддя злочину – кухонний ніж у зловмисниці вилучений. Наразі, за даним фактом, слідчим відділом Павлоградського міського відділу міліції вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння»). Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Наразі, вирішується питання про обрання зловмисниці відповідного запобіжного заходу.

26 вересня п. р. близько 14.35 до Індустріального райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління надійшло повідомлення про те, що о 7.20 у реанімаційному відділенні однієї із місцевих лікарень від набряку головного мозку, відкритої черепно-мозкової травми помер чоловік. Постраждалим виявився 41-річний місцевий мешканець. За скоєння злочину, були затримані двоє 29-ти та 31-річних місцевих мешканців. Як виявилося, 25 вересня близько 10.00 чоловіки вживали спиртні напої. Під час раптово виниклої сварки зловмисники побили потерпілого руками, спричинивши останньому смертельні травми. Наразі, слідчим відділом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст.121 Кримінального кодексу України («Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого»). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

20 вересня п. р. після гасіння пожежі в одній із квартир по вул. Енгельса, в м. Апостолове, були виявлені трупи господів оселі – 45-річного чоловіка та його 48-річної дружини. Згідно довідки судово-медичної експертизи, смерть постраждалого настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми, крововиливу під оболонку головного мозку, а також чисельних переломів ребер та розриву нирки. Смерть його жінки настала внаслідок отруєння чадним газом. В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками Апостолівського райвідділу міліції затриманий непрацюючий 29-річний мешканець с. Сурсько-Литовське. Як було встановлено, зловмисник в ніч з 19 на 20 вересня разом із постраждалими за місцем їх мешкання вживав спиртні напої. Між ними виникла сварка, внаслідок якої затриманий, скориставшись тим, що дружина вбитого пішла до кімнати та заснула, руками та ногами завдав жертві смертельні тілесні ушкодження. Після чого з метою приховання злочину підпалив будинок, викрав DVD-програвач та зник з місця події. За даним фактом слідчим відділом Апостолівського райвідділу міліції порушена кримінальна справа за п. 9 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство, скоєне з метою приховати інший злочин або полегшити його скоєння). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Gorod.dp.ua на Facebook.


хех  (28.09.10 14:41): да уж, только и читаю в сводках, бухло-мокруха, бухло-мокруха, правильно делают что цены на водяру повышают, может это кому-то жизнь спасет... даешь леголайз!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте