Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
13:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Будивельник» и «ДнепрАзот» открыли новый сезон

«Будивельник» и «ДнепрАзот» открыли новый сезон
«Будівельник» і «ДніпроАзот» відкрили новий сезон, провівши у дніпропетровську матч, який завершився на користь підопічних Хосе Беррокаля – 81:58 (18:15, 26:12, 24:20, 13:11).

Відзначимо дебют у складі БК «ДніпроАзот» американського центрового Майкла Бентона, котрий записав на свій рахунок 3 очка, 6 підбирань та 1 блок-шот, у складі БК «Будівельник» - Деверіка Спенсера, в активі котрого 2 очка, 3 підбирання та 2 передачі.

«Будівельник»: Вілсон – 18 очок + 7 підбирань, Агафонов – 13 очок + 14 підбирань, Беттс – 12 очок + 9 підбирань, Анісімов – 9 очок + 4 підбирання, Мозлі – 8 очок + 5 підбирань + 3 передачі.

«ДніпроАзот»: Карім – 17 очок + 5 підбирань + 3 передачі, Дьюкс – 15 очок + 3 підбирання + 3 перехоплення, Берхін – 8 очок, Сокур – 8 очок.

Готуючись до першого в сезоні Суперліги матчу, Хосе Беррокаль зважив на слабкість передньої лінії суперника, адже на даний момент, коли Григорій Хижняк знаходиться в лазареті, в розпорядженні Ігоря Чигринова є лише один центровий – Майкл Бентон, який втім поки що не встиг провести з командою жодного тренування, – повідомляє прес-служба БК «Будівельник». Акцент Беррокаля на трисекундну зону повністю виправдав себе: «будівели» змогли зібрати 49 підбирань проти 22 в «Азоту», а Андрій Агафонов при цьому зробив чудовий дабл-дабл: 13 очок і 14 підбирань.

Одначе, Ігор Чигринов не став складати зброю, то ставлячи зонний захист, то здвоюючись на центровому суперника. Але й тут кияни мали перевагу, постійно поповнюючи рахунок з триочкової лінії. Особливо відзначимо Ламейна Вілсона, котрий влучив 4 із 5 дальніх пострілів. До речі, в цьому ж матчі дебютував і новачок «столичних» Девері «Ді» Спенсер, щоправда поки не відзначившись яскравою грою. Зате дуже непогано показав себе Денис Лукашов, котрий в осмисленості дій не поступався більш досвідченому Біллі Кісу.

Таким чином, «Будівельник» здобув першу перемогу в чемпіонаті й тепер кине всі сили на підготовку до матчу кваліфікації Євроліги проти «Хімок». Ну а головне завдання Ігоря Чигринова – награти нещодавно зібраний склад, котрий ось-ось поповнить і Максим Балашов.

Післяматчеві коментарі

Ігор Чигринов, головний тренер БК «ДніпроАзот»:
На сьогоднішній день наш колектив перебуває лише на стадії формування, тому природно, що в матчах із настільки серйозним суперником ми відчуваємо такі проблеми. Як би там не було – далі ми будемо в кожному матчі грати на перемогу, іншого виходу у нас немає.

Хосе Беррокаль, головний тренер БК «Будівельник»:
У цьому матчі ми не грали на одному рівні всі сорок хвилин, гра йшла ніби хвилями – 4-5 хвилин ми діємо нормально, потім – спад, і знову виходимо на рівень. У першій чверті ми й зовсім дозволили суперникові контролювати ритм гри. Так ось, щоб вигравати далі, потрібно навчитися проводити на нормальному рівні весь матч. Нам потрібно грати в баскетбол атлетичний, у такий, як грають ті ж «Хімки». Взагалі, для нас це проблема – в Європі та в Україні відрізняються стилі гри. Що стосується «Хімок», нашого найближчого суперника, – це цілісна команда, яка має на всіх позиціях сильних виконавців. Мені подобається, як вони заграють своїх «великих». Щодо залу «Метеор» – перед тим, як вийти на матч, ми тренувалися тут лише годину. Нам ще доведеться звикати до кілець. Але насправді не думаю, що це стане для нас проблемою.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте