Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
13:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Исполком дал разрешение на добычу полигонного газа на городской свалке

Исполком дал разрешение на добычу полигонного газа на городской свалке
Виконком Дніпродзержинської міської ради надав німецькому концерну «HAASE Energietechnik AG» дозвіл на видобуток полігонного газу на міському сміттєзвалищі.

У липні цього року виконком Дніпродзержинської ради надав концерну дозвіл на виконання робіт з буріння дослідних свердловин на міському сміттєзвалищі, наразі це рішення доповнене наданням концерну права на видобуток полігонного газу. Доповнення внесене для виконання пробного вловлювання газу та надання прогнозів з фінансової рентабельності дегазації полігону твердих побутових відходів з подальшою утилізацією та знешкодженням побутових відходів. Організацію виконання цього рішення покладено на управління охорони навколишнього природного середовища міської ради.

За попередніми даними, «HAASE Energietechnik AG» має намір інвестувати у проекти добудови станції переробки побутових відходів та рекультивації звалища близько чверті мільйона гривень.

За існуючим проектом, Станція переробки твердих побутових відходів у Дніпродзержинську має розрахункову потужність утилізації 20 тис. тонн відходів на рік. На міському полігоні накопичено майже 4 млн тонн сміття, щорічно місто скидає на звалище близько 100 тис. тонн побутових відходів. Кошторисна вартість об’єкту складає 31,7 млн грн, готовність заводу — 68%.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте