Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 21 мая 2024
04:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Александр Вилкул открыл новый хлебзавод

Александр Вилкул открыл новый хлебзавод
Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул відкрив новий хлібозавод – ТОВ «Катеринославхліб». За своєю потужністю це підприємство стане одним з найбільших виробників хлібобулочних та кондитерських виробів в регіоні – тут буде випікатися кожна десята хлібина Дніпропетровщини.

Відкриття хлібозаводу посилить конкуренцію серед хлібозаводів області, розширить асортимент продукції, поліпшить її якість та покращить забезпечення населення області хлібом (в тому числі – соціальних категорій), хлібобулочними та кондитерськими виробами за стабільними цінами.

«Завдання влади – розбудовувати регіон, забезпечувати людям комфортні умови життя і роботу з гідним рівнем заробітної плати. В цьому полягає зміст політики Президента України Віктора Януковича. Завдяки створенню ефективної вертикалі влади Дніпропетровськ почав відродження. Відкриття цього підприємства – тому підтвердження. На заводі створено 450 нових робочих місць, люди отримали стабільну роботу. Впевнений, що завдяки нашій спільній роботі з міським головою Іваном Івановичем Куліченко, позитивний розвиток Дніпропетровська буде продовжений в майбутньому», - зазначив Олександр Вілкул.

Сучасні печі та обладнання, встановлені на хлібозаводі, набагато економніші, ніж на інших підприємствах галузі. У розрахунку на виробництво однієї одиниці продукції, зменшення витрат електроенергії складає 14,7%, природного газу - 17,3%. Це дасть змогу знизити собівартість продукції, що, в свою чергу, позитивно вплине на рівень цін на хлібному ринку області.

«Наразі ціни на хліб, борошно і макаронні вироби в регіоні – стабільні. Я збирав керівників підприємств оптової і роздрібної торгівлі, молокопереробних підприємств, директорів хлібозаводів, і ми досягли партнерських домовленостей в питаннях цінової політики на продовольчому ринку. Перш за все - ціна на хліб і хлібобулочні вироби на Дніпропетровщині зростати не будуть», - наголосив керівник області.

Оглядаючи нові цехи, Олександр Вілкул дав високу оцінку рівню матеріально-технічного та технологічного забезпечення підприємства. «Ви виробляєте продукцію дуже високої якості. Можливо, каравай, з яким ми будемо зустрічати Президента, буде зроблений саме у вас, на «Катеринославхлібі», - сказав він.

Довідково

Населення Дніпропетровської області забезпечують хлібом та хлібобулочними виробами 15 хлібопекарських підприємств та міні-пекарень. Обсяги виробництва хліба та хлібобулочних виробів на хлібозаводах області за 2009 рік склали 186,6 тис. тонн.

За січень-серпень 2010 року вироблено 119,2 тис. тонн хліба та хлібобулочних виробів, що на рівні аналогічного періоду минулого року.

На хлібозаводі ТОВ «Катеринославхліб» щодоби буде випікатися 70 тонн хліба, хлібобулочних та кондитерських виробів. В цілому хлібозаводами області щодоби випікається до 500 тонн всіх видів хліба та хлібобулочних виробів, в тому числі:

хліб з борошна вищого ґатунку - 64 т. - 12,8%
батон з борошна вищого ґатунку - 140 т. - 28%
хліб з борошна першого ґатунку - 59 т. - 11,8%
хліб з суміші житньо-пшеничного борошна - 127 т. - 25,4%
хліб з борошна 1,2 та вищого ґатунків - 110 т. - 22 %

Споживання хліба та хлібопродуктів на душу населення (кг на рік)

 

Фізіологічна норма споживання

область

Україна

Хлібні продукти (хліб та макаронні вироби в перерахунку на борошно; крупи, бобові)

105

108,6

115,4

у тому числі хліб

74,1

76,7

81,5

В 2010 році в області отримано валовий збір ранніх зернових культур – 2201,1 тис. тонн, в тому числі пшениці – 1450,2 тис тонн з якої 501,9 тис. тонн продовольчого зерна. В загальному об'ємі продовольчого зерна: для хлібопекарської промисловості 401,7 тис. тонн при потребі області 250 тис. тонн. Згідно з нормами, до регіональних ресурсів закуплено 100% об'єму необхідної пшениці.

Все це дає можливість і в подальшому підтримувати в області стабільну та контрольовану цінову ситуацію на споживчому ринку, у тому числі - на хліб.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Евгения  (06.01.12 20:21): И как можно связаться с технологами или менеджерами по продаже??
Верните булочку с отрубями первой круглой формы, это та, что на основе булочки сдобной. Такого ни у кого нет. А новые "батончики" - это те же яйца, только меньшего размера, что и у других производителей.
Ответить | С цитатой
Дед мароз  (02.11.10 09:51): Кто владелец, кто владелец...))
Как и всегда господин Ермолаев ну и естественно Циркин как его же родственник)
Ответить | С цитатой
ух  (13.09.10 10:56): С одной стороны создали рабочие места +450чел, а с другой пойдет ликвидация остальных заводов которые не смогут конкурирывать и потеря работы, и самое главное рынок хлебобулочных изделий будет находится под контролем одного человека, как он захочет так и будет. Ответить | С цитатой
r.r.  (13.09.10 00:17): VILKUL DOLGEN POYTI V OSTAVKU, SNIMITE EGO. ON HTO VAM NRAVITSA. Ответить | С цитатой
Вася  (12.09.10 20:35): Я спросил про хозяина, что тут плохого?
А Вам "бо" главное на унитаз работать?
Потребительство -это не главное.
Ответить | С цитатой
))  (12.09.10 15:13): Молодец. Хороший бизнесмен. А сколько у него уже хлебзаводов? Ответить | С цитатой
?  (12.09.10 15:10): Вилкул вы так похожи на Януковича...на портрете за вами -одно лицо...может он ваш папа? Ответить | С цитатой
работяга  (12.09.10 15:04): Кристина, а родители у тебя, наверно, небедные))) может, ты дочка нового руководителя этого заводика? Ответить | С цитатой
)))  (12.09.10 12:49): Идут Пароходы-Привет Мальчишу,летят самолеты-Привет Мальчишу...вот она страшная буржуинская правда... Ответить | С цитатой
2  (12.09.10 02:54): Кристина,Хлебзовод \"держит\" известный чиновник,по фамилии Кармазин,на фото без галстука его сын,он и будет интересы папы на заводе представлять. Ответить | С цитатой
1 2 3 4 5 6
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте