Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
10:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Виплатив своєчасно всі податки підприємець залишається з мінімальним заробітком. Як це змінити?

Виплатив своєчасно всі податки підприємець залишається з мінімальним заробітком. Як це змінити?
80% державного бюджету України складається з податків, отриманих від підприємців малого та середнього бізнесу. Але як не парадоксально, виплатив своєчасно всі податки підприємець залишається з мінімальним заробітком. Як це змінити?

Відповідь на це питання знайшла партія «Сильна Україна», яка провела акцію серед членів партії Жовтневого району м. Дніпропетровська, які працюють підприємцями.

Але очікувати будь-яких змін, щодо виправлення стану оподаткування підприємців, можливе лише шляхом внесення поправок до податкового кодексу України, сам наперед для малого та середнього бізнесу. Провести такий аналіз міг тільки той, хто кожний день зіштовхується з питаннями оподаткування та не є прихильником податкового кодексу України, діючого на цей час.

Підприємці відгукнулись із радістю! Їм вперше надалася можливість викласти всі свої проблеми та пропозицій, щодо несправедливих стягнень податкової інспекції.

У зв'язку з цим, головою Жовтневого району Рось Олександром Віталійовичем опрацьовано великий обсяг матеріалів та пропозицій, об'єктивно розглянуто кожну думку та ідею.

Самим активним учасником цієї акції стало рекламне агентство «Медіа Рай», в особі керівника Копайгори Роксолани Анатоліївни. Викладені останньою пропозиції щодо можливого внесення поправок до податкового кодексу України були ухвалені та передані до Центрального штабу м. Києва.

Головним призом цієї акції став ноутбук, яким ї нагородили переможця в «День підприємця» в штабі Жовтневого району партії «Сильна Україна», розташованого за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Мечникова 12.

Ця акція повинна послужити зразком для других районів м. Дніпропетровська, оскільки підприємці – це невід'ємна частина економіки нашої України.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:



 

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте